Ezek jönnek még a Game Passbe novemberben

November második felére is tartogat még új játékokat az Xbox Game Pass. Érkezik egy kiadós válogatás remek indie címekből, míg az EA Play két klasszikusához megkapjuk a régóta várt felhős hozzáférést.
  • Írta: gorien

Kommentek

#13
Call of The Sea-t, Havent ki kellett volna játszani. :(
#12
#11: Hahahaha
Na,akkor meglesem majd meghiztad hozzá a kedvem.
Mostanában úgyis sci-fi lázam van,nekiálltam újból a Halo 2-nek, Reach-nek, meg a Rage-nek,jól kimaxolom aztán ránézek.Dark Souls nekem túl “sokk”volt, azt olyan két nap után kukáztam.Mondtam is na anyátokkal szórakozzatok ne velem,erre én nem érek rá….:)))))
#11
#8: Az egyik ellenfélre rákurtam kb 20 órát.
#10
#8: Tulajdonképpen a munkahelyen pihentem ki a játékbeli fáradalmakat. Még ott is azon járt az eszem, mikor kéne félreugrani az ellenfél elől :D.
Aztán föladtam.
#9
#8: A Surge 2 bent van GP-ben. Nekem bejött, bár kurvasokat szoptam vele. Benne van kb 180 órám, de nem értem a végére, pedig állítólag 30 óra alatt le lehet nyomni. Én ráfüggtem. Állítólag könnyebb, mint a Souls-játékok, de én azokat nem próbáltam. Azért is tetszik, mert sci-fi, nem fantasy. Egy próbát megér. Bár sokan egyszerűen leszarozzák, nem tudom miért.
#8
#7: A Surge nincs meg, ki se próbáltam még…. Jóaz? Vagy nagyon gyilok?!
#7
#6: Mindenbe belekezdek, hátha valamelyik beszippant. Az autóversenyek viszont mennek folyamatosan. Már régóta várom, hogy bekerüljön valami soulslike a GP-be, csak legyen túl nehéz. Öreg vagyok én már ehhez :)
#6
#2: Te csak ne kezdj bele semmibe, már megint!!!:))))
Szépen autókázz csak,azokat se fejezted be :))))
Na de viccet félre, ezt én is meglesem, csak előbb megcsinálom a Mekszpéjnt, meg a tombréder elsőt,közbe csinálom a Kolinmekrédörtöt meg a véercéhárnat xbox360-on, és assszem akkor ránézek erre is…:)))
Botrány mennyi időt b@szok el munkára, játék helyett!!! ;)
#5
#4: Köszi az infót! Így nagyobb kedvvel ugrok neki.
#4
#2: A Surge széria egyértelműen nehezebb, de a Mortal Shell játékmenetének a kitanulásához több idő kell. Rá kell érezni a game ritmusára.
Egyébként egy nagyon tömör hangulatú, szerethető játék lett, melyet egy néhány tagot számláló brigád hozott össze.
Reményeim szerint a Bleak Faith: Forsaken is hasonló sikersztori lesz.
#3
#1: A Mortal Shell legnehezebb része szerintem pont az eleje.
Rá kell érezni a harcra, a fegyver súlyára, a játékmenetre. Amint ez sikerül, akkor már nem nehéz, sőt. Nagyon élvezetes kis game, csak egy picit rövidke.
#2
#1: Engem is a Mortal Shell érdekel leginkább. A Surge 2-ben egész jó voltam, nem tudom, ez nehezebb-e.
#1
Mortal Shellbe belenézek ha tudok helyet csinálni. De csak mert érdekel hogy 15 vagy 20 méterig jutok el benne...