Gonoszokkal teli traileren a Pókember: Nincs hazaút

  • Írta: gorien
  • 2021. november 17.
  • Cooltúra
Link másolása
A Pókember: Nincs hazaút első előzetese óta lassan három hónap telt el, és a Sony nem is engedett sokat látni a film eseményeiből. A premier azonban közeleg, így az új trailer már alaposan rákapcsol.

A Marvel filmes univerzumának Pókemberét eddig nem áldotta meg igazán saját gonosztevővel a sors: a Hazatérés Keselyűje és az Idegenben Mysteriója is szegről-végről a Tony Stark iránti ellenérzéseit töltötte ki a fiatal hősön. A Nincs hazaút nem fog szűkölködni ellenlábasokban, még akkor sem, ha azokat más Pókemberektől kell kölcsönöznie – amire az első előzetes még csak utalgatott.

Az új trailer azonban már nem szégyenlősködik, és felvonultat szinte minden gonoszt, akit ér: Doktor Oktopuszon túl Zöld Manó, Homokember, Gyík és Elektro is Peter Parker életére tör. És ha a gonoszgarmada nem lenne elég, még tán az univerzum is repedezni kezd Doctor Strange balul elsült varázslata miatt.

A Pókember: Nincs hazaút stábja állítása szerint a filmmel lezárul egy korszak, de hogy miként is sül el ez a lezárás, azt itthon december 16-án tudjuk meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...