Fél évet csúszik a Saints Row-reboot

A Volition elhatározta, hogy jövőre új alapokra helyezi a Saints Row-franchise-t egy reboottal, amiben elölről követhetjük végig egy másik, szintén Szentek néven futó banda felemelkedését. Most úgy látszik, az eredeti határidő nem tartható.

A Volition és a Deep Silver az idei Gamescomon leplezte le hivatalosan a Saints Row-sorozat következő epizódját, ami a korábbi sztori folytatása helyett tiszta lappal indít. Ebben Santo Ileso városába visz az utunk, aminek uralásáért három banda háborúzik – négy ambiciózus fiatal azonban megunja az alárendeltséget, és saját birodalom felépítésébe kezdenek.

Úgy tűnik viszont, hogy a fejlesztőcsapat alábecsülte az új Saints Row jelentette kihívásokat, ezt tükrözi legalábbis Jim Boone közleménye. Nemcsak a játék mérete és vállalásai miatt kell a csapatnak több idő, de a COVID hatásait is rosszul mérték fel, épp ezért úgy döntöttek, hogy fél évvel elhalasztják a játék megjelenését – máskülönben nem ütné meg azt a minőséget, amit ők elvárnak maguktól és amit a rajongók is megérdemelnek. Boone kiemelte, hogy a játék lényegi részei (mint a világ vagy a karakterek) nem változnak, csak a végső simításokhoz kell az extra idő.

2022 februárja helyett tehát augusztus 23-ra várhatjuk a Saints Row-t PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ra és Series X/S-re.

3 komment - szólj hozzá!
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!