Íme, a The Game Awards idei jelöltjei

Ez az év sem telhet el anélkül, hogy a The Game Awardson Geoff Keighley kitüntesse a legjobbnak tartott játékokat és fejlesztőket. Az idei eredményhirdetés december 9-re esik, lássuk, kiknek szurkolhatunk!
  • Írta: gorien

Kommentek

#6
#4: Értem én, hogy még mindig menő kritizálni a Cyberpunk 2077-t, de a rengeteg fogási pont mellett (bugok, marketing hazugságok, post launch.bakik) pont ezen a ponton fixálódni komolytalan dolog. Mindannyian a legboldogabbak lehetnénk, ha egy működő akció-kalandjáték lenne - de sajnos nem az. Még mindig legalább heti egyszer sétálgatok az egyik V-mel fél órát a városban - bejárható videójátékos városszimuláció szempontjából olyan mérföldkő, amelyre szerintem sokan vártunk az első Deus Ex óta; másban sajna nem.
#5
#4: A Skyrim sem.
#4
#3: Én nem a bugosságáról beszélek. De ez nem szerepjáték.
#3
#1: Annak idején a Skyrim is 10 pontos értékeléseket kapott pedig játszhatatlanul bugos volt. Ha jól emlékszem még egy év múlva is foltozgatták és nem is sikerült teljesen renbe rakni. És látod hogy q mai napig tökéletes játékként beszélnek róla.
#2
Ha csak a legjobb játék kategóriát látnám, azt a következtetést kéne levonnom, hogy ez egy piszok gyenge év volt. Tovább olvasva, szerencsére ennyire azért nem.
#1
Cyberpunk a legjobb szerepjáték kategóriában... Az kemény :) Ilyen alapon ebben a kategóriában inkább a Forza vagy a FIFA lenne a nyerő.