Jövőre marad a Vampire: Bloodhunt

A Sharkmob battle royale-játékban próbálja új irányból megközelíteni a Vampire: The Masquerade világát, amit néhány napig még próbálgathatunk korai hozzáférésben. A végleges termék azonban idén már nem lát napvilágot.

A Sharkmob tavaly jelentette be, hogy egy battle royale-címmel száll be a Vampire: The Masquerade univerzumába, az idei E3 alatt pedig az is kiderült, hogy Bloodhunt alcímmel kereshetjük majd a free-to-play játékot. A Bloodhunt azóta túlvan egy zárt alfateszten, és jelenleg is fut a korai hozzáférése, amit még november 22-ig próbálgathatunk.

A fejlesztőcsapat blogposztban foglalta össze, mit tanultak az elmúlt időben: változatosabb célokra lesz van szükség a meccsek alatt, elkél még az optimalizálás, és a csalókkal sem tudnak a leghatékonyabban elbánni. Ezért idén már nem is jelentetik meg a Bloodhunt végleges változatát, azt valamikor 2022-ben várhatjuk PC-re és PlayStation 5-re.

A Sharkmob továbbra is számít a korai hozzáférésben résztvevőkre, és a megjelenéshez közeledve meghívja majd őket különféle, exkluzív tesztekre. A stúdió jelentése szerint egyébként kétmilliónál is több felhasználót hoztak az early access alatt.

0 komment - szólj hozzá!