Ingyen bezsebelhető a Splinter Cell: Chaos Theory

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 17.
  • Akció
Link másolása
A Ubisoft Connecten keresztül most teljesen ingyenesen beszerezhető a Splinter Cell-sorozat egyik legjobb epizódja, a Chaos Theory. A francia kiadó akciója november 25-ig tart, vagyis van egy teljes hetetek élni vele.

Ahogy azt a hónap elején jelentettük, a Ubisoft idén ünnepli fennállásának harmincötödik születésnapját, amit rengeteg akcióval és ingyenes ajándékkal igyekeznek meghálálni. A legújabb ingyenes játék, amit a rajongóknak ajánlanak, az a Splinter Cell: Chaos Theory, amit egészen november 25-ig tudtok bezsebelni a Ubisoft Connecten keresztül.

Reméljük, ez tényleg felvezetése annak, hogy Sam Fisher visszatér, legalábbis egyre jobban felerősödtek azok a szóbeszédek, hogy a francia kiadó végre azon dolgozik, hogy új epizóddal folytatódjon a régóta parkolópályára tett sorozat. Az új rész állítólag nagy kanállal merít az új Hitman-játékok megoldásaiból.

4.
4.
mustang74
Elég rendesen elszarták a Hitman-t is a régiekhez képest. Már éppen hogy csak meg nem csinálja a feladatokat helyettünk. Bezzeg a régi első rész legelső feladata....
Úgyhogy semmi jóra nem lehet számítani SC téren!
3.
3.
KopyAti
#1: Pontosan így látom én is. :(
2.
2.
crytek
Japán vpn-el pedig a Double Agent szerezhető meg

https://register.ubisoft.com/sc-doubleagent/en-US
1.
1.
DarkCrash
Hát elég nagy baj az ha a Hitman-ből merít. R.I.P Splinter Cell :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...