Konzolokon is elrajtolt az Xbox Cloud Gaming

Jutott még meglepetés az Xbox huszadik a születésnapjára, hiszen a Microsoft a minap az Xbox One és az Xbox Series X/S konzolokon is elindította az Xbox Cloud Gaming szolgáltatását.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
#8: a no man' sky-nal, a grafikai beallitasnal, ahol a quality/performance mod kozott lehet valasztani, nekem series s-t ir, xbox one x-en, xcloud alatt...
#9
#7: A távolabbi jövőben várhatóak a PC-játékok az x-cloudba, de arra még nem érdemes várni.
#8
#7: Series X hardveren futnak a játékok cloud-ban, eleve csak kontrollerrel irányítható, még akkor is ha támogatja egér+billt. Meg asszem a leírásában is kiemelik, hogy konzoljátékok érhetők el vele.

+konzolon sokkal szűkösebbnek érzem a kínálatot, mint pc-n. Nfs heat-tel kipróbáltam, de a trékom miatt egyelőre felejtős.
#7
Valaki nem tudja véletlenül, hogy PC-s játékokat is lehet felhőböl játszani Series X - en? Age fo Empire miatt kérdezem.
#6
Mar lehet. Frissiteni kellett a konzolt!
#5
#4: Egyelőre csak insidereknek van csak.
#4
Hat en rohadtul nem talalom a konzolon hogy lehetne stream-al jatszani (xcloud). lehet meg nem mindenki ultimate elofizeto eri el?
#3
Tömörítési pixelesség azért látszik nálam, de a 60 fps körüli képfrissítés megvan, észrevehető input lag nélkül minden szépen fut, és sokkal gyorsabban betölt, mint amúgy One S-en.
#2
Remek hír. Az 1TB rohadt kevés..
#1
Meg kell hagyni a MS igazán odafigyel a szolgáltatásokra. Példát vehetne erről a másik kettő!