Megújul a Sam & Max: Beyond Time and Space is

A Telltale-féle Sam & Max-játékok második évada is kap egy remastert, ráadásul már nem is kell rá sokat várnunk rá: a vicces nyomozópáros következő újramelegített kalandja decemberben fut be.

Úgy tűnik, megérte kezelésbe venni a Telltale-féle Sam & Max-játékok első évadát, hiszen az eredeti fejlesztőkből verbuvált Skunkape Games most bejelentette, hogy december 8-án, 20 dolláros áron érkezik a Sam & Max: Beyond Time and Space Remastered is. A játék PC-re, Switchre és Xbox One-ra lesz megvásárolható.

A második évad öt epizódját egy csomagban kináló remaster megújult hangzással és látványvilággal várja a játékosokat - a galériánkban láthattok is néhány összehasonlító képet. Ezenkívül helyzetfüggő segítséget adó tipprendszernek örülhetünk, PC-n pedig kontrollert is használhatunk az egér és a billentyűzet mellett - ez az opcionális vezetős minijátékoknál jöhet majd jól.

Ami viszont nem változott, az a jól ismert humor és a szórakoztató kaland: Sam és Max ezúttal egy időutazós balhéba keverednek, amely során még a Mikulással és egy vámpírral is összeakaszkodnak.

0 komment - szólj hozzá!