Tízmillió eladott példánynál jár az Oculus Quest 2

  • Írta: fojesz
  • 2021. november 18.
  • Biznisz
Link másolása
Pontos számadatok nem állnak a rendelkezésünkre, de a headsetet hajtó chip gyártója, a Qualcomm arról beszélt a minap, hogy nagyjából tízmillió eladott példányt tudhat maga mögött az Oculus Quest 2.

A Qualcomm vezérigazgatója, Cristiano Amon arról beszélt a minap a cég befektetői előtt, hogy mostanra nagyjából 10 millió darabot adtak el a tavaly október óta kapható Oculus Quest 2-ből. Ez a Qualcommnak természetesen azért fontos, mert ők szállították a szemüveget hajtó Snapdragon XR2 lapkát, így elmondhatják magukról, hogy "a technológiájuk jelenti a kulcsot a metaverzumhoz".

Noha a cég később pontosított, és közölték, hogy a fenti szám nem egy hivatalos adat, és csak az elemzők becsléseit tükrözi, valószínű azért, hogy a vállalat illetékesei tisztában vannak a Quest 2 teljesítményével, és nem véletlenül osztották meg velünk. Akárhogy is, a headset sikeréhez nem férhet kétség, a Meta korábban maga is arról beszélt, hogy a vártnál hamarabb érhetik el a tízmilliós mérföldkövet.

Az Oculus termékei egyébként a jövő évtől szintén felveszik a Meta márkát - érdemes szokni a Meta Quest elnevezést!

1.
1.
Cole
Jó kis kütyü. Amikor úgy jön ki a szabadidő mindig ökörködünk a haverokkal. Egy kis Township vagy Ragnaröck-re mindig szorítunk időt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...