Tölthetők az Epic Games Store legújabb ajándékai

Mint minden csütörtök délután, úgy most is megérkeztek az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai. Ezen a héten két nagyszerű indie kalandot és a Radiohead különös zenei kiállítását dobhatjuk a könyvtárunkba.

Ma három markánsan eltérő játékkal gazdagodhatunk, ha pár kattintással ellátogatunk az Epic Games Store-ba. A rácsos füzetbe rajzolt Guild of Dungeoneering első ránézésre egy hagyományos dungeon crawlernek tűnik, a trükk viszont az, hogy a kalandor irányítása helyett a katakombák kiépítése lesz a mi dolgunk. A második játékunk a Never Alone lehet - egy fantasztikus hangulatú puzzle-platformer egy fiatal eszkimó és a rókakomája a főszereplésével. A sort pedig a Radiohead különös zenei kiállítása, a Kid A Mnesia Exhibition zárja, amely a Kid A és az Amnesiac újrakiadásának apropójából új nézőpontba helyezi Thom Yorke szívszaggató számait.

Természetesen a jövő héten sem maradunk ajándékok nélkül. November 25-én a theHunter: Call of the Wild című vadászjáték lehet majd a miénk, mellé pedig behúzhatjuk majd az Antstream Arcade egyik prémium zsetoncsomagját.

0 komment - szólj hozzá!
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!