Pragmata - sokat késik a Capcom sci-fi játéka

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 19.
  • Csúszás
Link másolása
Több mint egy éve már, hogy bemutatkozott a Capcom rejtélyes, de nagyon látványosnak ígérkező sci-fi játéka, a Pragmata, ami a japán kiadó tájékoztatása szerint a következő év helyett csak 2023-ban jelenik meg.

A Capcom a Twitteren jelentette be, hogy a tavaly bemutatott új játékuk, a Pragmata nem tudja tartani eredetileg megcélzott megjelenési évét, így nem jövőre, hanem csak valamikor 2023-ban mutatkozik be a sci-fi játék, amiről egyelőre semmi érdemlegeset nem lehet tudni.

A japán kiadó mindössze annyival magyarázta a halasztást, hogy nagyon keményen dolgoznak a projekten, és szeretnék, ha egy felejthetetlen kalandban lehetne része a játékosoknak, ennek biztosításához viszont még időre van szükségük.

A Pragmata PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re készül.

3.
3.
mamgu
Egy fél év alatt a világvégét is le lehet zavarni ki emlékszik majd egy év múlva, hogy volt ám egy ilyen és majd lesz is csak tessék kivárni meg észbe tartani.
2.
2.
Verte meg  a rivotrill
Annyira értelmetlen az ilyen távoli megjelenésű játékokról videókat felrakni,hogy az már már felháborító ... Ha már biztos a megjelenés akkor egy 6 hónappal előtte oké de évekkel ,hogy valamikor 2-3 esetleg 4 év múlva lesz egy ilyen játék ......
1.
1.
Ps fanboy
Hát az kár. Mert már nagyon kíváncsi lettem volna, hogy kinek a f@szával verik már megint a csalánt.:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...