Csúszik a Six Days in Fallujah megjelenése

Eredetileg év végéig szerette volna piacara dobni legújabb játékát a Highwire Games, de a csapat most megerősítette, hogy nem tudják tartani az ütemtervet, és csak 2022 negyedik negyedévében fut be a fejlesztés.

A Destiny és a Halo egykori fejlesztői által alapított Highwire Games első játéka erős témát hoz magával, a Six Days in Fallujah ugyanis az iraki háború egyik legvéresebb összecsapását dolgozza fel. A hitelesen visszaadott vérengzés rekonstruálásában a borzalmakat élőben átélő egykori katonák és civilek beszámolóit használják fel a fejlesztők.

A játék az eredeti tervek szerint az év végén érkezett volna meg, de végül erre nem kerül sor, mert a csapat egy közleményben megerősítette, hogy a PC-re és konzolokra készülő lövölde csak 2022 negyedik negyedévében készül el. Ezzel egyébként egy több mint tízéves fejlesztési ciklust zárna le a stúdió, hiszen a projektet eredetileg még PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra kezdték el fejleszteni.

0 komment - szólj hozzá!
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!