Közel harminc percig pörög a Dying Light 2

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 19.
  • Videó
Link másolása
A Game Informer és az MP1st jóvoltából közel harminc percig pörög a Dying Light 2: Stay Human játékmenete, benne küldetésekkel, felfedezéssel, zombivadászattal és a napszakváltásból adódó kihívásokkal.

A Dying Light 2: Stay Human 2022. február 4-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

5.
5.
Hab
#2: A döntések benne lesznek a játékban.
Én csak co-op-ban játszottam vele, de ebben az egyik legjobb élményem, annak ellenére, hogy mindenki a főhőst alakítja.
3.
3.
Anti4730
#2: Annyit megtanultam az evek soran, hogy a youtube video kozel sem adja vissza azt, hogy milyen a jatek valojaban, eloben egeszen mas elmenyt ad, hiaba nezed meg interneten elotte a jatekot. Most pedig nem rad utalok, de ez jellemzo manapsag, hogy mindenki youtube videok alapjan kezdi osztani hogy milyen a jatek, ugy hogy valojaban eloben ki sem probalta. Szóval szerintem mindenki próbálja is ki, mielot elkezdenenk hogy hu hat ez igy meg ugy nem lesz jo:))
2.
2.
Robilluma
Idén játszottam végig az első részt és az a legfurcsább ezeket a videókat nézve hogy semmivel sem szebb és részletgazdagabb a folytatás. 6 éve fejlesztik és a frakciókon kívül semmi komolyabb változtatást, semmi újat nem látni. Ezzel nem is lenne baj ha az első rész egy tökéletes game lett volna, de nem volt az. De ami igazán meglep az a 2 évvel ezelőtti, kb 6-10 perces trailerben látott és elhangzott helyszínek és játékelemek eltűnése, azok tényleg remek újdonságok voltak. Akkor azt mondták h rengeteg olyan döntésünk lesz ami a teljes játékmenetet befolyásolja majd (megnyitjuk-e a vízcsapokat a város felé és ezzel egy másik, eddig víz alatti területet fedünk fel veszélyes zombifélékkel avagy sem). Ennek nyoma sincs, pedig ez nagyon jó lett volna (lenne). De a melee harc ugyanolyan kőbuta, a karakterek ugyanolyan egyszerűek, lootolás a háztetős ládák között érdektelen, arcmimika tényleg fájdalmas, zombik és parkourelemek apróságokkal megspékelve de dettó ugyanazok, a világ nem csúnya de sztem a széptől messze van (pont 6 évvel ezelőtti szint, mint az első rész).
Persze akinek tetszett az első annak ez is be fog jönni biztosan. Nekem csalódás volt és azt hittem 6 év fejlesztéssel a folytatás már egy külön kategória lesz, de nem úgy néz ki. Az ejtőernyőzés és az épületekben alvó zombik szupi dolgok, és ennyi. Azt meg hiába harsogják hogy nagyobb és részletesebb open worldöt kapunk, már az elsőben se számított. Az óvóhelyekről kilépve vagy csak egy pár vagy egy millió zombi liheg nonstop a nyakunkba, így egyetlen pillantást vetni a környezetre is luxus. Látva ezeket a gameplayeket itt se lesz másként.
Azért remélem tévedek és meg fog lepni a game.
1.
1.
markoci555
nem néztem végig, de amilyen, el is hiszem hogy valós gameplay.. arc mimika 0, mozgásanimációk tele buggal, miért van olyan érzésem hogy ez még lesz halasztva?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...