Végre mozog a WWE 2K22

  • Írta: fojesz
  • 2021. november 19.
  • Videó
Link másolása
Hosszú kihagyást követően tér vissza a WWE 2K-sorozat jövő márciusban, a készítők pedig közzétették az első kedvcsinálót, amely alaposabb betekintést enged az alapoktól újratervezett játékba.

A 2K Sports eredetileg úgy készült, hogy januárban rántja le a leplet a WWE 2K22-ről, azonban "nem bírt addig várni", és már most kiadott egy előzetest, amely összefoglalja nagy vonalakban, hogy mit ígér a sorozat új része.

A legfontosabb, hogy a Visual Concepts a saját állítása szerint a nulláról kezdte újra a játék fejlesztését, amely mind a látványon, mind pedig a játékmeneten éreztetni fogja a hatását: az ígéretek szerint ez lesz a sorozat legrealisztikusabb és legjobb prezentációval rendelkező felvonása. Átalakul az irányítás is; az új gombkiosztást egy villanás erejéig a trailer is megmutatja.

Ezenkívül jó hír lehet a rajongók számára, hogy jó pár év szünetet követően visszatér a menedzsermód (immár My GM címmel), amely lehetővé teszi, hogy saját műsorokat szervezzünk, pankrátorokat futtassunk fel, illetve egyszer és mindenkorra eldöntsük: a RAW vagy a SmackDown a népszerűbb márka? 

Ismét kapunk Showcase módot, ez az előzetes alapján Rey Mysterióra fókuszál majd, de a MyRise is újra tiszteletét teszi a játékban, csak ezúttal már MyCareer címmel. A MyFactionben egy legendás pankrátorcsapatot kell összeraknunk és sikeressé tennünk - a jelek szerint ez lesz a játék pénzszivattyúja is, igaz, a fejlesztők megígérték, hogy a mikrotranzakciók nem lesznek pay-to-win eszközök. Végül a rajongók legnagyobb örömére a Universe mód és a Creation Suite sem marad ki a felhozatalból.

A WWE 2K22 jövő márciusban jelenik meg, a platformlistája viszont még nem ismert.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...