Késik egy keveset a Call of Duty: Warzone Pacific

  • Írta: szlav
  • 2021. november 20.
  • Csúszás
Link másolása
A vártnál egy kicsit többet kell várnunk arra, hogy ejtőernyőt bonthassunk Caldera trópusi szigete felett. A Call of Duty: Warzone nagy frissítése az eddig ismert megjelenési dátum után egy héttel érkezik meg.

Az Activision és a Raven Software nem árulta el, hogy mi oka van a késésnek, de a legfrissebb fejlemények szerint csak december 9-én érkezik meg a Call of Duty: Warzone legújabb nagy frissítése. Addig is tehát a battle royale rajongói kénytelenek lesznek egy újabb hetet eltölteni Verdanskban, ami akár jó hír is lehet azok számára, akik be szeretnék fejezni az Operation: Flashback jelenleg is futó kihívásait.

A Call of Duty: Warzone Pacific egybemossa majd a Warzone ismerős játékmenetét a Call of Duty: Vanguard újdonságaival és a második világháború körítésével. Caldera szigetére látogatva egy teljesen új, minden eddiginél nagyobb térkép várja majd a rajongókat, ráadásul ekkor élesedik a széria új csalásvédelmi rendszere, a Ricochet is. Ahogy azt említettük, az egyhetes csúszással december 9-én érkezik a frissítés, a Vanguard tulajdonosai azonban már egy nappal korábban feltérképezhetik az új helyszínt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...