Már demóban is kipróbálhatjuk a Humankindot

  • Írta: gorien
  • 2021. november 21.
  • Korai verzió
Link másolása
Aki eddig nem tudta eldönteni, hogy mit gondoljon az Amplitude Studios és a Sega emberiségterelgetős játékáról, annak kapóra jöhet a Humankind nemrég megjelent demója. Tizenkét civilizációba és három történelmi korba kóstolhatunk bele.

Az Amplitude Studiosnak nem a Humankind az első próbálkozása a körökre osztott 4X-játékok terén, ám alaposan megkavarják az emberi történelem újrajátszását azzal, hogy szabad kezet kapunk a különféle kultúrák kombinálásában. Aki bizonytalan volt a kipróbálását illetően, az egy Xbox Game Pass birtokában eddig is egyéb költségek nélkül belekóstolhatott, de a héten megjelent demó már mindenkinek kapóra jöhet.

A Steamen, Epic Games Store-ban és Microsoft Store-ban is elérhető próbaváltozatban száz körön át terelgethetjük egyéni emberiségünket, méghozzá három koron át: a Neolithic, az Ancient és a Classical vívmányait élvezhetjük. Tizenkét különféle civilizációt választhatunk, és az avatárunkat is testre szabhatjuk, sőt még a térképszerkesztőhöz is hozzáférhetünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...