Forza Horizon 5 - a tízmillió játékos is megvan

A Microsoft szerint történelmet írt a Forza Horizon 5. A versenyjáték a megjelenése óta tízmilliónál is több játékost csábított magához, ezzel a számmal pedig az Xboxra kiadott alkotások közül a legjobb nyitóhetet tudhatja magáénak.
  • Írta: gorien

Kommentek

#10
Akkor ezt vajon hányan használhatják a 10m játékosból?
Szerintem aki kihasználta ezt a "Sneaky Exploitot" büntetni nem fogják tudni, hanem esetlegesen átalakitják azokat a rendszereket, ahol ilyen rések vannak.

https://game-news24.com/2021/11/23/sneaky-forza-players-benefited-from-easy-money-on-accessibility-options/
#9
#6: Küllemre majdnem teljesen ugyanaz,mint a 4. rész.Viszont az irányítás sokat változott.A gumiknak és a felfüggesztéseknek például nagyobb jelentősége van.A hangokat meg végre lecserélték.
Igazándiból nem számít,hogy most milyen,mert eltelik 3-4 hónap és ez is egy totál más játék lesz,mint megjelenés napján.Az előző Forzákkal is ez volt.A 7. rész például rengeteg újítást kapott az élettartama alatt.
#8
#6: Érdekes, engem sokkal jobban beszippantott, mint a 4. Nem tudom miért. Valóban nincs benne semmi új, de egy autós játékban mit lehet beújítani? Törésmodellt, esetleg.
#7
#2: Nyilván örülne a Microsoft ha ez mind 60$-os áron lett volna, de ilyen úgysem lett volna soha. Ha a 60$-ért adták volna, biztosan nem lenne ekkora játékosszám.
#6
Nekem semmivel nem ad többet mint a 4-es rész. Nem rossz, el vagyok vele, de 1 gramm újítást nem raktak bele. Tele van bugokkal, bizonyos eventeknél kidob.
#5
Mig ki nem probaltam, azt gondoltam semmi extra, de en is nyomom most game passbol, es a jatek grafikaja pazar, nem beszelve a hangulatrol. Aki szereti az autokat, annak kihagyhatatlan.
#4
Kint van a jatek ket hete es meg mindig eltununk egymás orra elott. Azert ez eleg gaz :(
#3
#2: Én GPU előfizető vagyok folyamatosan 1 éve. Ezzel támogatom a Ms önzetlen játékpolitikáját :)
Viszont 1 kiegészítőt vagy dlc-t sem veszek soha. Pedig állítólag abban van a büdösnagy lóvé.
#2
És hogy örülne a ms neki ha ez mind 60$-os áron lett volna.. és 15$-os vagy 1$-os game pass áron

De ha hosszú távon nézi az ember akkor lehet van aki akár több hónapig tolja akkor 4 hónap után meg meg is van a 60$ és így tovább..
Stemmen is lassan 1 millió eléri ami nagyon szép szám. Tehát termeli a zsetont ezerrel
#1
Szerintem is megérdemli a sok játékost, én magam a nagy autóválaszték és a verseny-készítő miatt fogok rengeteg időt eltölteni vele. Bár néhány bugból nekem is kijutott, remélhetőleg azok hamarosan orvosolva lesznek.