Az Arcane második évadát is berendelték

  • Írta: gorien
  • 2021. november 21.
  • Cooltúra
Link másolása
A Netflixre befutó Arcane-nek hála alaposabban is betekinthettünk olyan League of Legends-karakterek múltjába, mint Jinx és Vi. Az első évad tegnap véget ért, de második etapra már biztos, hogy vissza fognak térni.

A Riot Forge az elmúlt időszakban alaposan belehúzott a League of Legends univerzumának bővítésébe: a híres MOBA mellett legújabban a Hextech Mayhem ritmusjátékot és a meglepetésszerűen kiadott Ruined Kinget is játszhatjuk, míg a várható játékok listájára a Song of Nunu is felkerült. A Riot azonban nem csak videojátékos színtéren dolgozik a világépítésen.

Az Arcane című sorozatról már két éve lerántották a leplet, idén novemberben azonban végre meg is jelent a Netflixen, és tegnap adták le az utolsó részeit a kezdő kilencből. Talán nem ér senkit meglepetésként a Netfilx és a Riot bejelentése: már be is rendelték a második évadot. Vi (Hailee Steinfeld), Jinx (Ella Purnell) és Caitlyn Kiramman (Katie Leung) biztosan visszatérnek a folytatásban.

8.
8.
almaspite
Utálom a lol-t és maga a moba műfajt is, de ez a sorozat nálam csillagos ötös, átkozottul jó volt. Több hasonló minőséget kérek, több ilyen sorozattól.
7.
7.
zoe9
Nekem azért tetszik ez a sorozat, mert ez a rajzstílus szerintem hasonlít a Dishonored játék concept art-jaira. Ezzel a stílussal tök király lenne egy Dishonored sorozat.
5.
5.
Caleon
Na jó, köszi srácok, eddig kerültem, de akkor este belenézek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...