Az Arcane második évadát is berendelték

A Netflixre befutó Arcane-nek hála alaposabban is betekinthettünk olyan League of Legends-karakterek múltjába, mint Jinx és Vi. Az első évad tegnap véget ért, de második etapra már biztos, hogy vissza fognak térni.
  • Írta: gorien

Kommentek

#8
Utálom a lol-t és maga a moba műfajt is, de ez a sorozat nálam csillagos ötös, átkozottul jó volt. Több hasonló minőséget kérek, több ilyen sorozattól.
#7
Nekem azért tetszik ez a sorozat, mert ez a rajzstílus szerintem hasonlít a Dishonored játék concept art-jaira. Ezzel a stílussal tök király lenne egy Dishonored sorozat.
#6
#5: Nem fogsz csalodni!!

Egyetertek az alabbi kommentekkel! Kb barhol allitod le a az Arcane-t, hogy cigit tekerj, vagy kimenj egy hideg sorert/uditoert, az egy hatterkep gyanus pause. Egyszeruen muveszi tenyleg az egesz. Pedig egy western cartoon, amik manapsag ver szarok. 1-2-t leszamitva.
#5
Na jó, köszi srácok, eddig kerültem, de akkor este belenézek...
#4
#1: Maga a játék tőlem is igen távol áll, nagyon nem nekem való , de ez a sorozat nagyon bejön, pedig csak most kezdtem nézni, még csak 3 részen vagyok túl.
#3
#1: Nagyon helyesen teszik hogy ennyi animációs sorozatot finanszíroznak! Ezzel jó nagy rèteget, köztük engem is zsebre tesznek!

Èn sem vagyok nagy rajongója a LOL-nak de ez rohadt jó volt minden tèren... A rajzok,a karakterek, a tőrtènet, mind nagyon tetszett! Remèlem lesz belőle több évad is mert durván sok karakter van még ebben az univerzumban akikre bőven lehet majd mèg èpiteni hosszú távon!
#2
#1: +1
Gyönyörű a világ amit megalkottak ehhez a sorozathoz. A rendezés fantasztikus, minden egyes arcmimika, pillanatkép nagyon átjön és fokozza a hangulatot. Hibátlanra sikerült szvsz.
Nem szoktam ilyeneket nézni de ez odaszögezett a székbe. Örülök hogy lesz folytatás és nagyon várom én is!
#1
Nem szeretem a LoL-t. Sot, kifejezetten magat a MOBA mufajt sem. Igy nem is tudtam, hogy ilyen lore van a jatek mogott. ZSENI volt amugy ez a sorozat. Mindenkinek ajanlom! A zene, a harcok animacioja, ahogy epulnek fel a karakterek, vagy eppen le. Nagyon odateszi magat a netflix az animacios sorozatok teren. Alig varom a kovetkezo evadot!!