Pókembernek nem jár sztorimisszió az Avengersben

  • Írta: fojesz
  • 2021. november 22.
  • Hír
Link másolása
Megérkeztek az első előzetes beszámolók az Avengers következő fontos frissítése kapcsán, amely Pókembert is játszhatóvá teszi. Ezzel együtt világossá vált: az új hős mellé nem kapunk sztoriküldetéseket.

November 30-án élesedik a Marvel's Avengers Pókember-frissítése, azonban a derék hálószövő különleges bánásmódban részesül majd. Az első beszámolókból derült ki, hogy a karakter Kate Bishoppal, Hawkeye-jal és Black Pantherrel ellentétben nem kap sztoriküldetéseket, a történetet audionaplók és átvezető animációk mesélik majd el.

Klasszikus missziók helyett be kell érnünk a fokozatosan feloldható kihívásokkal, amelyeket a már jól ismert multiplayer küldetések során teljesíthetünk - ha odafigyelünk, ezekből kerekedik ki Pókember sztorija, amely során az A.I.M. arra készül, hogy legyőzhetetlenné teszi a Synthoid-seregét. A Square Enix egyébként már az első részleteket tartalmazó sajtóközleményben is igyekezett kommunikálni, hogy a With Great Power nem egy klasszikus kiegészítőcsomag lesz - most már azt is tudjuk, hogy mit jelent ez a gyakorlatban.

Az amerikai IGN azt is megtudta a készítőktől, hogy már a kezdetek óta ilyesmit terveztek, méghozzá pontosan azért, amiért annyi kritikát kaptak: Pókember PlayStation-exkluzív hős, így inkább azokra a tartalmakra (például a Klaw főszereplésével érkező raidre) fókuszáltak, amelyek mindenki számára elérhetők. Ezért egyébként a With Great Powert eseménynek (pontosabban Hero Eventnek) hívják inkább hivatalosan, nem pedig Operationnek, mint Kate Bishop és Hawkeye kalandját, vagy expanziónak, mint a még nagyobb léptékű War for Wakandát.

Ezzel párhuzamosan az első gameplay jeleneteket is megnézhetitek Pókemberrel:

1.
1.
hedzsooo
Persze, h nem lesz. Akinek megvan a jatek, most a nagy decemberi pokembőr-laz elott mar barmit el tudnak nekik adni a halofejjel...;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...