Titkos projekten dolgozik a WB Games Montreal

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 22.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy a Gotham Knights mellett egy titkos projekten is dolgozik a WB Games Montreal csapata. Legalábbis az egyik alkalmazott LinkedIn-profilja arról árulkodik, hogy egy második játék is készülőben van a stúdiónál.

A WB Games Montreal egyik vezető művészének a LinkedIn-profilja arra enged következtetni, hogy a kanadai stúdiónál nem csak a Gotham Knights munkálatai zajlanak jelenleg. Ha hinni lehet az alkalmazott profilján olvasható adatlapnak, akkor egy másik, eddig be nem jelentett projekten is dolgozik a csapat.

A leírás szerint a vezető művész funkciók tervezésével, a főbb játékmechanikai pillérek megalkotásával foglalkozik, méghozzá a kreatív igazgató felügyelete alatt. Emellett az is kiderül, hogy a kolléga az otthoni munkavégzéshez igazodva infrastruktúrát állít össze a projekthez.

Bármi is legyen a rejtélyes második játék, azt érdemes leszögezni, hogy a stúdió eddig csak Batman-játékokon dolgozott. Nekik köszönhetjük a 2013-ban bemutatott Batman: Arkham Originst, illetve korábban segítettek a Rocksteadynek a Batman: Arkham Cityhez megjelent DLC-k munkálataiban is.

Jelenleg pedig gőzerővel dolgoznak a kooperatív akcióra kihegyezett Gotham Knightson, amiben Bruce Wayne halálát követően Nightwing, Robin, Red Hood és Batgirl próbáld rendet tartani Gotham Cityben.

A játék a tervek szerint csak jövőre jelenik meg, jelen állás szerint PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...