Ne nagyon várjuk a Star Wars: Battlefront új részét

Nagyon úgy néz ki, hogy a most megjelent Battlefield 2042 után nem a Star Wars: Battlefront következő felvonásán kezdenek el dolgozni a DICE-nál. A svéd stúdió ugyanis marad a Battlefield-sorozatnál.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#9
Meglehet nézni az utcsó Terminator játékot.
Lehet kicsi a kiadó és a kritikusok lehúzzák,de azok csak azt dicsérik amit kell…a játékosok szeretik!A legjobb dolog ami a Terminatorral történt az elmúlt 10évben….
#8
#6: Most nem azért de egy pici kiadó nem fog olyan játék fejlesztésébe kezdeni ahol náluk a fejlesztésre fordítható amúgy se sok pénz nagy részét elvinné a jogdíj.
#7
#6: Elég megnézni a W40k frencsájz játékait, mi történik ha nem egy gonosz kiadó készíti őket. 90%+ szemét.
#6
#5: Én nem korlátoznám ezekre a listát. Azért mert egy kiadó nem.a "nagyok" közül való, számomra csak még több okot adna a reményre :)
#5
#4: Melyik nagy kiadótól vársz jobb Star Wars játékokat, mint az EA-től? Activision Blizzard, Ubisoft?
#4
Én csak örülök hogy elkerültek az EA trógeréktől a kizárólagos SW játék gyártási jogok. Innentől bárki bármit is csinál, azt szeretettel és reménykedve várom. Egyszer csak lesz 3. rész is. Persze egy annó 2. rész utáni, méltó folytatásra gondolok.
#3
A 2 után nem hiszem hogy sokan várják.
#2
ShiftyModerátor
#1: :) Köszi, javítottam!
#1
lol és tényleg van Battlefield 2142, de most egy 100-assal kevesebbi jelent meg :D

egyébként nagyon örülök hogy inkább a történetközpontú cucc jön, legyen annak akármi az indoka, Fallen Order folytatásának örülnék