A film- és tévéiparba is betör a Kojima Productions

Los Angelesben nyitott új stúdiót a Kojima Productions. Az új részleg feladata az lesz, hogy új területekre is kiterjessze a cég működését, vagyis hamarosan új médiumokat is meghódíthatnak a japán vállalat eddigi játékai.

A GamesIndustry.biz beszámolója szerint a Death Strandinget és a Metal Gear Solid-sorozatot is készítő Kojima Productions vadonatúj stúdiót nyitott Los Angelesben. A frissen alapított divízió azért felel majd, hogy az anyavállalat termékeit új médiumokon keresztül népszerűsítse és juttassa el a rajongókhoz. Mindez azt jelenti, hogy a Kojima Productions megpróbál betörni a zeneiparba, illetve a TV- és filmipart is igyekszik majd meghódítani.

Az új stúdiót Riley Russel vezeti, aki 28 évnyi szolgálat után hagyta ott a PlayStation csapatát. A Los Angelesben nyitott új irodában ő lesz a felelős az üzleti ügyekért, illetve a cég jogi csapatának is ő lesz a vezetője.

Ez a törekvés akár azt is előrevetítheti, hogy jöhet egy Death Stranding-film, esetleg egy Metal Gear Solid-sorozat vagy egész estés, gyöngyvásznas Solid Snake-történet.

2 komment - szólj hozzá!