Jöhetnek a Sony-féle külső borítások a PS5-höz

Nem véletlenül harcolt foggal-körömmel a Sony azokkal a cégekkel, akik egyedi PlayStation 5-ös borításokat árultak, nemrég ugyanis elfogadták a Sony egyik szabadalmi kérelmét, ami a saját külső borításokra vonatkozik.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#19
Nincs szem előtt a gép így ha rozsaszín lenne azt is pont leszarnám
#18
#17: Egyszerű üzlet. Azt a relatív keveset sem engedik most kifolyni a zsebükből.
#17
#6: Az Apple sem perel be minden egyes iPhone tok vagy skin gyartot, mert nem attol lesz a ceg megmentve a csodhalaltol.

A vasarlok meg had oruljenek az kolonbozo oldallapoknak. Majd kivancsi leszek, a Sony mekkora valasztekkal es dizajnal fog eloallni...

Az egesz csak egy ketsegbeesett rugkapalasnak tunik.
#16
Valami fekete boritas jol jonne a gepre, mondjuk en imadom a fekete/feher variaciot, de fekete boritassal legalabb nem lenne annyira feltuno hogy MENNYIRE KIBASZOTT RANDA EZ A KONZOL... jo meg minden, csak RANDA mint a bun! :D
#15
Egy autónál nem mindegy, de konzolnál felöllem leszarom kb.
#14
#13: Csingcsing-éknél sok ilyen van, nekem is onnan van a mini dokk a Switch-hez.

https://i.imgur.com/2CMj3GT.jpg
#13
Az jó a modder-ek már megjelenés után kb 1 honappal megcsinálták.
Pl https://www.aliexpress.com/item/1005001776612119.html
#12
#10: Opciok, adjanak ki feketet es feheret, szerintem isten ellen elkovetett garazdasag minden feher szinu keszulek, egyszeruen utalok minden elektronikai kutyut ami feher vagy barmi idetlen vilagos szinu.

Amugy meg nem kell megsertodni, erezd mar az ironiat a kommentemben :P
#11
#8: Jó, hát borítást is a PS5-höz :)
#10
#9: Az ugye vágod hogy a te személyes ízlésed nem általános igazság? Azért csinálták fehérre mert elég sok ember szerint nem ocsmány (köztük szerintem sem) Ha lehetne se cserélném le feketére, mert nekem így tetszik.
#9
Zseni, azert csinaltak ocsmany feherre, hogy kesobb el lehessen adni a fekete boritast ahogy annak alapbol lenni kellett volna XD

En varom a kovi PS5-t (slim, pro etc) mert egyszeruen ez a konzol botranyosan ocsmany.
#8
#7: Már lehet kapni utángyártott SSD-ket "baráti" áron.
Más dolog, hogy én nem dugnám bele egyiket se a konzolomba.
#7
#5: Azért ez nem tok. Az SS-be, SX-be meg csak gyári SSD-t lehet dugni. ( Nem az USB-re gondolok ) Nem értem ez miért "szánalmas". Ez üzlet.
#6
#5: Miért lenne szánalmas?
Te tétlenül néznéd ha a te sikeredet meglovagolva valaki meggazdagszik úgy hogy abba neki igazából nem kellet energiát befektetni?
Mert valljuk be egy ilyen oldallapot nem olyan nehéz legyártani, abszolút jogos hogy nem engedik másnak az árusítást, mert ezzel a sony sikerét lovagolnák meg amihez semmi közük.
#5
Szánalmasan sza.rágó egy banda lett ez is! Holnaptól pereljen minden mobiltelefon gyártó minden embert is aki nem gyári tokot használ az adott márkához! Röhej komolyan!
#4
#3: Akkor vedd meg. Mi tart vissza? Unalmas már, hogy minden ps cikk alatt van legalább egy ilyen komment, miközben egész nyáron 1-2 hetes szállítási idővel hozzá lehetett jutni.
#3
Már csak ps5 kell hozzá.
#2
A cím utáni első mondat értelmezhetetlen. Fogalmazd át légyszíves érthetőre.
#1
Már a gép bemutatása után mondtam,hogy ebből nagy biznisz lesz.
Hülyék lennének nem kihasználni a külön gyártást az oldal lapoknak.