Jövőre több újdonsággal is készül a Hitman 3

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 22.
  • Letöltés
Link másolása
A dán IO Interactive megerősítette, hogy jövőre sem hanyagolják el a Hitman-sorozat legutóbbi epizódját, ugyanis rengeteg újdonságot terveznek majd kiadni a játékhoz. Jönnek új sztorivonalak, pályák, helyszínek és játékmódok is.

Hiába tölti be lassan az első születésnapját a Hitman 3, az IO Interactive egy blogbejegyzésben bejelentette, hogy jövőre sem hagyják magára az önjelölt bérgyilkosokat. A dán stúdió vezetője, Hakan Abrak ugyanis világossá tette, hogy 2022-ben is számos újdonságot kap majd a sorozat legutóbbi felvonása. Az év elején máris befut PC-n a VR-mód, illetve januárban bemutatkozik az Elusive Target Arcade is.

Később aztán a PC-s játékosok megkapják a régóta várt ray tracing-támogatást, illetve érkeznek majd új helyszínek, még újabb játékmódok, valamint valami olyan meglepetés is, amit a rajongók már nagyon régóta kérnek a csapattól. Jönnek új szerződéses megbízatások, kihívások, illetve a sztorit is továbbszövik.

Az is kiderült, hogy a World of Assassination-trilógia eddig nagyon bejött a rajongóknak, mert több mint 50 millió játékossal büszkélkedhet a sorozat három epizódja, amelyek közül a Hitman 3 a sorozat legnépszerűbb epizódja.

A Hitman mellett egyébként a dánok egy másik játékon is dolgoznak. Ez egy James Bond-játék lesz, amit még tavaly novemberben jelentettek be.

1.
1.
simi
éééés megjelenik steamen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...