PlayStation 3-ra költözik a SOCOM-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2007. május 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A PS2-es és PSP-s SOCOM-játékok sikere után a Sony bejelentette az első PS3-as címet is, mely a többjátékos módra lesz kihegyezve.
A PS2-es és PSP-s SOCOM-játékok sikere után a Sony bejelentette az első PS3-as címet is, mely a többjátékos módra lesz kihegyezve.

A SOCOM Confrontation igyekszik majd minél jobban kihasználni a PlayStation 3-ban rejlő lehetőségeket, ilyen módon igazi next-gen játékmenettel és kinézettel várja a rajongókat a kizárólag online tolható gamma. Amerikai, európia és ázsiai katonákkal, rosszfiúkkal lendülhetünk majd harcba, akik állítólag mind fizikálisan, mind pedig külsőre testreszabhatóak lesznek.



A harminckétfősre tervezett többjátékos módot a Sony aktívan készül támogatni: bajnokságokat, különböző toplistákat akar indítani. A Confrontation-ben kezdetben öt észak-afrikai pálya lesz elérhető, de a későbbiekben újabb térképek fognak megjelenni, melyek a PlayStation Store-on keresztül lesznek elérhetőek.


5.
5.
MR. SOPRANO
Ennyi?Ettől kéne hanyatt dobnom magam?Szerintem ezt a szintet még a GHOST RECON 2 is hozza X360-on és pc-n is.

4.
4.
gringos
ez mi? mintha 2003 lenne. ócsak semm, gagyi fos
3.
3.
kenny22
hol van a rombolható környezet???? a mostani játékoknál ez az alap!

amugy ha ez kihasznája a gépet akk lehidalok
2.
2.
Dajin
ehh, az mgs4 is csak ps3-ra lesz, elég hasonló terepen játszódik, de mérföldekkel szebb....meg most amennyi új überbrutál gamet jelentettek be, gyúrni kell rá még
1.
1.
Ez???!! Ez hozza ki a maxot a gépből??!! Mindjárt ledőlök a fotelből.. :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...