Készül a Szárnyas fejvadász-sorozat

Ridley Scott a BBC-nek adott interjút A Gucci-ház közelgő bemutatója kapcsán, ahol megerősítette, hogy klasszikus filmje, a Szárnyas fejvadász is sorozatos formában térhet majd vissza. De szót ejtett az Alien tévés kitérőjéről is.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#14
#13
#12: bocs, 94-ben kaptam a cd-t (akkor jelent meg), 92-ben a filmet láttam először.
#12
#11: "All those moments will be lost in time... like tears in rain..."

Én ezt a monológot több ezerszer hallgattam Vangelis filmeze cd-jéről, amit '92-ben kaptam karácsonyra (akkor voltam 13 éves)

https://youtu.be/JdUq2opPY-Q
#11
#1: Ha neked az akció az hogy két kigyúrt bengáli kommandóruhás kopasz csávó uzikkal és dudorodó nyaki ütőerekkel lődöz a dzsungelban, akkor valóban semmi akció nem volt benne.

De mindkét film akcióval indult, és mindvégig jelen volt sok f*sza jelenet amire mai napig emlékszem az elsőből is (és kívülről fújok szövegeket, pl ,,láttam lángoló csatahajókat az Orion peremén, gyilkos sugarakat az éjben a Tannhäuser kapunál" )
#10
Johet az Alien+Predator+Bladerunner cross-over, szeritem bizhatunk a Disney-ben.;D
#9
#1: ..Van eleg Transformers film mar, ha Sci-Fi akcio kell.:)

Hat a kepregenyes, + a 80-as evek beli egeszestes rajzfilm hangulatat igaz egyik sem hozza nagyon, viszont az Urdongo mar egeszen jo lett. :)
#8
#1 Rick Deckardot és Ellen Ripleyt ne akard már levinni DC és Marvel szintre :D
#7
#1: Jaj ne mar, nem eleg akcio neked a sok szuperhos film, nem kell mindent letolni idiota akcio boom boom szintre. A szarnyas fejvadasz sosem akart akciofilm lenni, nem is azert keszult.
#6
Az Alien sorozatról pont azt írták hogy a Weyland-Yutani céget és az emberi gyarlóságot fogja végre megmutatni, pont nem scifi akciót mondtak. Akkormostmivan?
#5
#1: mi van? mind a kettő filmben az egyébként nyugodtabb stílustól kiugróan durva jelenetek voltak, elsőben pl utcán is lövöldöznek, másodikban meg főleg voltak véres, akciódúsabb jelenetek... pl amikor körömfestegetés közben rakétákat ereszt a csövesekre a kis "angyal", de mind a 2 végén iszonyat feszült hangulat van, igaz ezt nem idióta henteldével éri el, ha azt nevezhetjük csak akciónak...

Alien film nem kéne, hogy Földön játszódjon, max Predator-t tudom elfogadni

bladerunner-t meg félek nagyon könnyű lesz elb***ni, de kíváncsi vagyok merre mennek el vele, időben hogy lesz, kitérnek-e végre kicsit jobban a könyvbeli elemekre is vagy viszik tovább a 2 film által letett alapokat, mindkettő jöhet, csak ne rontsák el a szokásos baromságokkal
#4
#1: Egyik film sem akciófilm. Attól, hogy valami tele van tömve akcióval, még nem lesz instant jó és attól, hogy valami sci-fi, nem biztos, hogy akciófilm is egyben. Ezek a filmek mind úgy jók ahogy vannak. Rossz helyen keresgélsz.
#3
#1: Inkább ne, amit az Alien filmekkel művelt az szörnyű.
Már a legelső rész rendezői változata is instant agyfax, szerencsére a stúdió kivágta a sok baromságot belőle.

Viszont az utóbbi időben nekem jó pár sorozat csalódás volt kisebb (Witcher) nagyobb (Alapítvány, Őrség) mértékben, előre félek tőle mit hoz a jövő...
#2
#1: A szárnyas fejvadász nem is akart soha akciófilm lenni.
#1
Remélem a szárnyas fejvadász sorozat jobb lesz mint a két film volt, és a változatosság kedvéért akciójelenetek is lesznek benne, merthogy a két filmben nem volt egy deka akció sem.

Ami az Alien sorozatot illeti, remélem Ridley Scott megéri még , hogy befejezze.