Szokatlan multis játék a Dragon Ball: The Breakers

Sosem gondoltuk volna, hogy a Bandai Namco éppen a Dead by Daylight formuláját cseni majd el a következő Dragon Ball-játékhoz, de úgy tűnik, mindig van új a nap alatt. A Dragon Ball: The Breakers tehát egy aszimmetrikus online túlélőjáték lesz.

A Dead by Daylight a mai napig rendkívüli népszerűségnek örvend, hiszen egy igazán kiaknázatlan zsánert képvisel. Az aszimmetrikus horrorjátékban négy fegyvertelen túlélő igyekszik megszökni az ötödik játékos, elől, aki egy vérfagyasztó gyilkos szerepét játszva hajkurássza az áldozatait. Ezt a receptet igen nehezen tudtuk volna elképzelni a Dragon Ball világában, de a Bandai Namco bebizonyította, hogy semmi sem lehetetlen.

A Dragon Ball: The Breakers hét hétköznapi civilt állít egy megállíthatatlan Raiderrel szemben, aki minden áron le akar számolni az ártatlanokkal. A legszörnyűbb hír pedig az, hogy nem számíthatunk Goku segítségére - a támadót ügyesen kijátszva csakis egy időgép segítségével menekülhetünk meg.

Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk, annyi viszont már biztosnak tűnik, hogy a Dragon Ball: The Breakers valamikor 2022-ben jelenik meg PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen.

11 komment - szólj hozzá!