Indul a Halo Infinite első eventje

Habár a Halo Infinite többjátékos módja még csak bétaként üzemel, a 343 Industries a mai napon mégis útnak indítja a játék első különleges eseményét. A Fracture: Tenrai egy halom japán ihletésű kozmetikai extrát kínál a játékosoknak.

Egy héttel ezelőtt elrajtolt a Halo Infinite többjátékos módja, azzal pedig senki sem vádolhatja a 343 Industries csapatát, hogy sokat vártak volna az első különleges eseménnyel. Ma este élesedik ugyanis a Fracture: Tenrai nevezetű ingyenes event, melynek fő attrakciójaként lecsaphatunk a Yoroi szamurájpáncélra. Összesen egyébként 30 kozmetikai különlegességet zsákolhatunk be, melyek közt akadnak emblémák, fegyverfestések és páncélkiegészítők is.

Habár az esemény elsőre csupán egy hétig tart, a fejlesztőcsapat elárulta, hogy a jövőben rendszeresen visszahozzák majd. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy minden hónapban egy teljes hétig fut majd az event, így aki egyszer lemarad róla, később is lehetőséget kap az ajándékok bezsákolására. A progressziót pedig szabadon folytathatjuk a visszatérő hetek közt, tehát sietnünk sem kell a szintek feloldásával.

A 343 Industries egyébként számos hasonló eseményt tervez már az első szezonban is. Májusig biztos, hogy találkozunk majd a HCS Spotlight, a Winter Contingency, a Cyber Showdown és a Tactical Ops nevezetű eventekkel, amelyek valószínűleg a Fracture: Tenrai által bemutatott receptet követik majd.

4 komment - szólj hozzá!