Az Amazon készíthet sorozatot a Mass Effectből

  • Írta: fojesz
  • 2021. november 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint hamarosan megállapodhat az Amazon Studios és az Electronic Arts egy Mass Effect-tévésorozat kapcsán. Ha összejön az üzlet, ez lesz a cég második nagyobb videojátékos projektje.

Noha 2010-ben még arról volt szó, hogy a Legendary és a Warner Bros. jóvoltából mozifilm készülhet a Mass Effect alapján, ez a projekt végül a kukában landolt, és talán nem is baj: a fejlesztők később arról beszéltek, hogy a franchise-hoz egész egyszerűen jobban passzol a sorozatos formátum.

A slusszpoén, hogy a Deadline jelentése szerint végül valóban elkészülhet a Mass Effect-tévésorozat, a lap ugyanis úgy tudja, hogy az Amazon Studios és az Electronic Arts hamarosan megállapodhat az adaptáció kapcsán. Ennél több részlet nem is látott napvilágot a tervekről, de az biztos, hogy az Amazon szorgalmasan építgeti a videojátékos portfólióját, hiszen náluk készül a Fallout-sorozat is, méghozzá a Westworld alkotóival a fedélzeten.

Ti mit szólnátok hozzá?

7.
7.
patka21991
#6: Ne szerkesztés gombot kérjünk, mert ha meg tudnák csinálni, már meg csinálták volna.
Inkább integrálják a disqust a komment szekcióba. Annak van szerkesztés gombja. :)
6.
6.
xanatos0911
#5: *nélkülük.

2022-ben sem lesz szerkesztés gomb? A betárcsázós internet korában volt utoljára ez a standard, kedves Gamekapocs.
5.
5.
xanatos0911
#4: Mindegy, hogy Shepard sztorija vagy sem, akkor is sértődés lesz belőle, hogy nő vagy férfi, milyen bőrszínű, apache helikopter-e vagy kenyérpirító. Most ez része a marketingnek és ha egy produkció felkapott internetes téma lesz, az csak népszerűséget hoz, így vagy úgy.

Ennyire ne legyél optimista, az Amazonnak egy célja lesz, hogy minél hamarabb pénzt csináljon belőle, szóval írásra és preproduction-re nem lesz sok idejük, pedig egy film vagy sorozat minősége alapvetően ott dől el, a többi csak sallang.
4.
4.
CreelienDareigeo
Szépen alkossanak egy saját sztorit a ME világában és max utaljanak egyes eseményekre a játékokból. Vayg adaptáljanak olyan eseményeket amiket a játékok nem mutattak be.
Akár AHS, Slasher, stb. sorozatok mintájára is csinálhatnák, ahol minden évad külön történet, ahol max egyes karakterek más-más évadokból is feltűnhetnek.
Ha Shepard sztorija lesz adaptálva ott minden esetben sértődés lesz belőle. Mert ha férfi, akkor azért. Ha nő, akkor azért. Ha paragon/renegade akkor azért. Meg ezért, meg azért. :D
3.
3.
hedzsooo
Mozifilmben a ME-vilagat bemutani max. ugy tudnak, mint pl. a DUNE eseteben, tobb reszben. Vagy ugya a Hobbit, + elotte a LOTR is jo pelda volt ra, v. meg pl. a Harry Potter filmek.

Egyetlen mozifilmbe besuriteni a Mass Effect-et szerintem is butasag lett volna.

Az Amazonnal az Ido kereke eleg faxantos sorozat lett, legalabbis az eddigi elso 3 resz alapjan. Kivancsi leszek a jovore megjeleno gyuruk uras sorozatukra is...
Ilyen nagyobb kaliberu sorozat eseten, mint amit a Mass Effect megfilmesitese kivan, gondolom mas nem is nagyon johetett szoba az Amazonon kivul, max. meg az HBO, + a Netflix.
2.
2.
Shao Kahn
Úgy értem a játéktrilógia grafikája felér egy élőszereplős alkotással, azokat élőszereplős sorozat semmiben nem múlná felül, és újat se mutathatna.
1.
1.
Shao Kahn
Amióta ismerem a Mass effect franchizet, erre a hírre vártam. Csak azt kérem NE a videójáték trilógiát filmesítsék meg (azok tökéletesen filmszerűek), hanem a 4 könyvet !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...