Resident Evil 4 - VR-ra is jön a The Mercenaries

  • Írta: fojesz
  • 2021. november 24.
  • Letöltés
Link másolása
Noha a Resident Evil 4 VR-változata kifejezetten jól sikerült, a The Mercenaries mód kimaradt ebből a portból. A készítők most bejelentették, hogy jövőre pótolják a hiányosságot.

Noha a Resident Evil 4 számtalan portot kapott az utóbbi években, a múlt hónapban megjelent VR-kiadás volt az első, amelyikből kimaradt a The Mercenaries mód, amelyben azt a feladatot kapjuk, hogy a lehető legtöbb ellenféllel végezzünk a megadott időn belül. Aggodalomra azonban semmi ok: a Capcom pótolni fogja a dolgot!

Egy szivárgás már lelőtte a poént, de a minap a készítők megerősítették, hogy jövőre a VR-változat is megkapja a minijátékot, méghozzá egy ingyenes frissítés formájában. Ezenkívül különféle kényelmi fejlesztésekre is számíthatunk, így például finomhangolhatjuk a mellkasunkon és az övünkön lévő inventory helyét, valamint jobb balkezes irányítást ígérnek.

A Resident Evil 4 VR-változata egyébként rendkívül népszerű, az első heti számok alapján az Oculus szerint ez a Quest-termékvonal legjobban fogyó játéka. Érdemes megnézni a fenti előzetest is, ott ugyanis már Meta Quest 2 néven emlegeti a cég a legutóbbi VR-szemüvegét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...