Lelépett a Dragon Age 4 kreatív igazgatója

Nagyon várjuk már, hogy valami érdemi dolgot is mutasson magából a Dragon Age 4, de a három évvel ezelőtti bejelentés óta leginkább olyan hírekről hallani, hogy mit vágtak ki a játékból, vagy ki hagyta el a projektet eddig.

Nagyon nem akar elkészülni a 2018-as The Game Awardson bejelentett Dragon Age 4. Az elmúlt években főleg arról lehetett olvasni, hogy hol a projekt producere, hol más kulcsfontosságú figurák hagyták ott a fejlesztést, de volt idő, amikor a játék körüli problémákról tudtunk csak beszámolni, miközben év elején az is kiderült, hogy biztosan nem kap multiplayer módot a negyedik epizód.

Közben a BioWare ragaszkodik hozzá, hogy addig nem kapjuk meg a fantasy szerepjáték következő felvonását, amíg nem üti meg a végleges minőség azt a mércét, amit a stúdió munkatársai felállítottak maguk elé.

Most pedig jött a hír, miszerint a BioWare-t húsz éven át szolgáló Matt Goldman, aki dolgozott a Baldur's Gate-sorozaton és a Dragon's Age korábbi epizódjain is, úgy döntött, elhagyja a csapatot.

6 komment - szólj hozzá!