Lelépett a Dragon Age 4 kreatív igazgatója

Nagyon várjuk már, hogy valami érdemi dolgot is mutasson magából a Dragon Age 4, de a három évvel ezelőtti bejelentés óta leginkább olyan hírekről hallani, hogy mit vágtak ki a játékból, vagy ki hagyta el a projektet eddig.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#6
#5: Ahány koncepcióváltáson keresztül esett ez a játék, én azon is meglepődnék, ha 2023-ra lenne esély olyan végeredményre, amiben "lesz köszönet". Miután az EA erőlteti a Frostbite használatát, amit viszont nem igazított RPG igényekhez, még az után se haladnának sebesen, ha most hirtelen kőbe vésnék a játékkal kapcsolatos reális elvárásokat.

Régebben elhittem azt a marhaságot, hogy a Frostbite mindenekfelett egy jó taktika az EA részéről, de egyre inkább úgy tűnik, hogy házon belül kinyírtak vele egy zsánert. Nem véletlen, hogy a Fallen Order is Unreal4 alapon jött. Ideje lenne visszaállniuk arra, hogy minden projekthez szabadon választható legyen a megfelelő motor.
#5
#1: Szar ezt mondani, de az eddigiek után inkább reménykedjünk egy eltolt '23-as megjelenésben, mert ha ezt jövőre kiadják, abban nem lesz köszönet..
#4
#3: Már 15 évvel ezelőtt is stúdiógyilkosnak hívták az EA-t, amit ők felvásároltak pár éven belül tönkre is vágták.
#3
#2: +1 Na igen, ha kimondjak a "szagsajtoban", ha nem: aki regota koveti a BioWare munkassagat, az tudja, hogy az EA nem igazan tett hozza, sot! Pedig elsore azt gondolna az ember hogy tok jo, hiszen rengeteg penzzel megtamogathatjak a BioWare-t... A gond csak az, hogy az EA nem olyan jatekokat akar a BioWare-tol, amiket hajdanan keszitettek. Elore kivagott tartalmak kellenek, DLC-hegyek, multis-resz fetetlen kell 1 tortenet-kozpontu 1jatekos kaland melle... Meg a "legjobb", ha valami tok mast keszit a BioWare mint korabban, ld.: ANTHEM.

Mindenhol lepnek ki regi tagok, jonnek uj tagok a helyukre, az OK de nem veletlen h az EA-val valo kozos munkaik kezdete ota ez a szam hirtelen igencsak megnott...
#2
#1: nyugodtan számíthatsz egy 2023-as megjelenésre. Ebből a projektből és amúgy a Biowaretől csak úgy lépnek le az emberek. Ez a Bioware már nem az a Bioware,amit mit anno ismertünk és szerettünk. Ezt a folyamatos lejtmenetet nagyban köszönhetjük az Eletronic Artsnak.
#1
Remélem nem lesz a 2022-es megjelenésből 2023-as.