Dragon Ball: The Breakers - játékmenet és gépigény

Újra megmutatta magát a frissen bejelentett Dragon Ball: The Breakers, amely egy aszimmetrikus online túlélőjátékkal bővíti a legendás manga és anime univerzumát. A friss látnivalók mellett befutott a PC-s gépigény is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#5
#4: Nekem a Tenkaichi volt a csúcs de a budokaival is rengeteget nyomtuk! Ha lett volna online multi lehetősèg hatalmas lett volna! Emlèkszek hogy amikor egyszer házibuliban páran èpp a budokaira tórzúltak, kihívtuk őket egy party erejèig! Nah addig tartott is (perfectre vertünk mindenkit)! XD

Ès pont ez a szánalmas, hogy generációk óta semmit mèrvadót nem tudtak letenni az asztalra! Ma meg már minden adott egy oltári jó DB játèkhoz! De soha nem fogjuk megkapni!

Ha DB játèkot kèszíthetnèk èn vissza tèrnèk a Tenkaichinak az alapjaihoz ahol olyan pofon egyszerű volt a harcrendszer hogy egy 5 èves is megèrtette de, olyan mester szintre is el lehetett vele menni ahol már követni nem lehetett a harcot ha 2 jó játèkos játszott egymás ellen! Minden irányba támadhattál ès ugyan úgy minden irányba blokkolhattál, ha pont akkor nyomtad meg a vèdekezèst amikor támadtak teleport az ellen mögè ès ő is ugyan így lereagálhatta... Emlèkszem hogy be lehetett állítani karaktereknek hogy a teleport ne fogyasszon energiát, emiatt meg olyan meccseket lehetett nyomni mintha Goku vs Cell rèszeket nèztük volna amikor nem találták el egymást rèszeken keresztül mert mindig hárítani tudták egymás ütèsèt! :)

Hol van ma ilyen? "Xenoverse" Akkora fos volt hogy gombokhoz tudtál rendelni támadásokat... Wow!!! Micsoda harcrendszer! De volt olyan DB játèk is (a nevère nem emlèkszek hála èg) hogy 3 gomb volt a játèk! Nèzhetted hogy harcolnak! XD
A Kakarotto sem èrdekelt mert 120x-ra nyomhattad vègig a DBZ-t! Wow....
Kell a francnak!
#4
#3: Én a Budokai 3-at veszem elő a mai napig, számomra az volt a csúcs.

FighterZ megvan, de valahogy nem adja ugyanazt a hangulatot, meg elmennek a búsba a 6 millió DLC-jükkel...
#3
#2: A retkes fa**ba mennènek inkább! 2007 okt. 7. óta (Tenkaichi Budokai 3) nem tudtak kidobni egy normálisan összerakott játèkot… kivètel a Fighter Z de, az is csak a sima budokaihoz hasonlítható... Szánalmas hogy egy ekkora sorozatot ilyen szinten kezelnek!

Ott van pl. a Naruto! Szinte mind1ik játèk amit csináltak hozzá zseniális volt! Brilliáns harcrendszer, gyönyörű grafika, az egèsz sztori 4 rèszbe foglalva. De ott van mèg a shinobi strike is ami nagyon jó lett mèg. Abba sem nagyon lehet belerugni.

Erre meg most kidobnak majd csak "jövőre" egy ekkora fos halmazt amit majd mindenki laza 10 óra alatt szarrá fog unni azt mehet a kukába. Senki ne mondja hogy ebben van 10 óránál több mert az hazudik. Okádèk Xenoverse grafikát alá basztak ès majd rohangálhattok Piláffal meg társaival... Atyám! Ebben aztán belefektettèk az összes tudásukat! Ès majd a sok hülye megveszi majd 18k èrt vagy mèg többèrt ezt a hulladèkot ès a namcobandai meg örül a markának hogy ennyi hülye brika van a világon!

Kösz! De nekem nem nyomják le a torkomon ezt a szart mint a minden èvben kiadok vackukat!
#2
#1: Arra mentek inkabb, hogy minnel tobben reszt vehessenek az online mokaban, hiszen itt az egesz arrol szol, online jatszani
#1
A Kakarot grafikáját azért megüthetnék, főleg, hogy itt kisebb a pálya.