A Dead Cells új DLC-je más indie-ktől kölcsönöz

Igazán nem állíthatjuk, hogy a Motion Twin magára hagyta volna a Dead Cellst az elmúlt években. A megannyi frissítés sorában a legújabb a sorstársakra tekint ki: népszerű indie játékok teszik tiszteletüket egy DLC erejéig.

Már három éve, hogy a Dead Cells megjelent, de a fejlesztők azóta sem hagyták magára: fizetős és ingyenes kiegészítőkkel gondoskodtak arról, hogy kedvenc fejnélküli börtöntöltelékünk sose unatkozzon. A legújabb, Everyone is Here című kiegészítőben az újdonságok más indie sikercímekből származnak, a PC-s játékosok pedig már élvezhetik is, míg a konzolosoknak még egy kicsit várniuk kell rá.

Az Everyone is Here cím kellően beszédes: a Dead Cells színes seregszemlét tart a szintén népszerű indie játékok között, és kölcsön vesz, amit csak tud. Az új fegyverek és jelmezek olyan alkotásokból származnak, mint a Hollow Knight, a Curse of the Dead Gods, a Skul: The Hero Slayer, a Hyper Light Drifter, a Blasphemous vagy a Guacamelee.

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy a Dead Cells crossoverezik: a játék tiszteletét tette már a Skulban és a Curse of the Dead Godsban is, így azok most csak szimplán viszonozzák a szívességet.

0 komment - szólj hozzá!