Bemutatkozott a Men of War II

  • Írta: gorien
  • 2021. november 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A Best Way visszatér a Men of War gyökereihez, és onnan építkezik a játéksorozat legújabb részéhez, a Men of War II-höz. A különféle kitérők után újra a második világháború csatáit vívhatjuk meg.

A Best Way RTS-sorozata a Soldiers: Heroes of World War II és Face of War címet is felpróbálta, mielőtt a máig megmaradt Men of Warnál állapodott meg, a második világháború mellett pedig a vietnami harcokba és a hidegháborúba is belekóstolt. A következő epizód visszatér a 2009-es Men of War gyökereihez, ezt aláhúzandó pedig a Men of War II címet viseli.

Az alapot ezúttal is a második világháború adja, a nyugati és a keleti frontot is megjárhatjuk, sőt olyan csaták is rivaldafénybe kerülnek, amelyeket a Best Way korábban nem érintett: például Falaise ostromát vagy a Bagratyion hadműveletet is átélhetjük. Két sztorikampány is érkezik, amelyet akár társakkal együtt is végigjátszhatunk, míg a harcokban komoly szerepet fog játszani a Front Line mechanika – új szemszögből kell menedzselnünk az elhúzódó csatározásokat.

A hagyományos egymás elleni online multiplayer sem marad ki a stratégiai játékból, a seregeinket 45 zászlóaljból és 300 járműből állíthatjuk össze. A fejlesztők ígérete szerint minden hadszíntér autentikus lesz, a háború élményéhez pedig az immerzív hangdizájn és a teljes mértékben rombolható környezet tesz ad hozzá. A modderek is örülhetnek, mert már kezdettől teljes modtámogatás lesz a játékban.


A Men of War II 2022-ben fog megjelenni PC-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...