A Dead by Daylighttal készül jövő hétre az Epic

Elütötte az óra a csütörtök, este ötöt, ez pedig azt jelenti, hogy frissült az Epic Games Store ajándékjátékainak kínálata. A héten egy játék és egy zsetoncsomag lehet a miénk, jövő héten pedig két játékot is kapunk.

A héten sem maradunk ajándékok nélkül az Epic Games Store-ban, habár ezúttal ismét egy szegényesebb hetet jegyezhetünk. Egyrészt lecsaphatunk egy 1090 ékkövet tartalmazó zsetoncsomagra, amit az Antsream Arcade-ben költhetünk el kihívásokra és más játékosokkal vívott meccsekre. Másrészt a theHunter: Call of the Wildban vehetjük nyakunba a vadont, hogy puskavégre kapjuk a kiszemelt állatokat.

Jövő héten már két játék ütheti a markunkat, habár az Epic mintha kisebb időzavarba került volna. A Dead by Daylight legalábbis olyasmi, ami inkább halloween környékén lenne időszerű, nem az adventi kalendárium második napján, de kit tudja, lehet, hogy valaki karácsonyi lidércnyomásra vágyik. A másik játék a gépi tanulás és a programozás szerelmeseinek jöhet kapóra: a While True: Learn () egy válogatott fejtörőkkel tömött szimulátor, a Data Scientist kiadás ráadásul a játék zenéit is tartalmazza.

5 komment - szólj hozzá!