Új platformokra látogat a Transient

  • Írta: gorien
  • 2021. november 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A komor cyberpunk világ és H. P. Lovecraft kozmikus egzisztencializmusa keveredik a Transientben, ahol az álmok, a valóság és az emberi lét határai elmosódnak. Tavaly PC-re jelent meg, de decemberben már a konzolosok is megszerezhetik.

A Conarium és a Darkness Within-játékok készítőinek legutóbbi alkotása, a Transient egy olyan disztópikus világba kalauzol minket, ahol az emberek már csupán egyetlen kupolavárosban élnek. Itt bújunk bele Randolph Carter szerepébe, aki különleges augmentációinak hála olyan helyzetbe kerül, hogy a valóságot és az emberi létezést is megkérdőjelezi.

A Transient tavaly PC-re jelent meg, december 8-án azonban az Xbox One, a PlayStation 4 és a Nintendo Switch is csatlakozik a platformlistához. A konzolokra ráadásul egyből az Extended Edition jut el, ami a 4K-s felbontást és a HDR-t is támogatja, ráadásul új játékelemek, egy vadiúj befejezés és néhány egyéb kényelmi javítás is került bele. A játék PC-s tulajdonosai frissítésként ingyen megkapják ezt a kibővített változatot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...