Fortnite - közeleg a második fejezet fináléja

  • Írta: gorien
  • 2021. november 26.
  • Letöltés
Link másolása
Az űrlények, szörnyek, más dimenziókból jött rémségek és pusztulást hozó kockák elég ideig fenyegették a Fortnite szigetét. Elérkezett az utolsó összecsapás ideje, hamarosan lezárul a játék történetének második fejezete.

Több mint két évvel azután, hogy kezdetét vette a Fortnite második fejezete, elérkezett a végső leszámolás ideje. A Szigetet régóta fertőző másvilági kockák királynője lassan leengedi a pajzsát, ezzel pedig esélyt kapnak a Fortnite játékosai, hogy örökre elűzzék – vagy elpusztuljon a világ, míg próbálkoznak.

A nemes egyszerűséggel The Endre keresztelt eseményt december 4-én tartja meg az Epic, magyar idő szerint 22 órakor. A játékosok fél órával előbb kezdhetnek sorban állni, egyedül, de akár egy tizenhat fős társaság részeként is jelentkezhetnek. Ahogy a legutóbbi fejezetzáró, úgy ez az esemény is egyszeri lesz, ezért a fejlesztők arra bátorítanak mindenkit, hogy rögzítsék az élményeiket.

Hogy pontosan mi lesz a The End tartalma, azt még nem tudjuk (erről csak a fenti rövidke teaser árulkodik), az pedig még kevésbé ismert, hogy milyen változásokat hoz magával a harmadik fejezet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...