Végső kiegészítőire készül a Stronghold: Warlords

  • Írta: gorien
  • 2021. november 26.
  • Letöltés
Link másolása
A Stronghold távol-keleti kitérője egész évben kapta a kisebb-nagyobb kiegészítőket, amelyek új egységekkel, pályákkal és történelmi hadvezérekkel bővítették a felhozatalt. A kiegészítők sora azonban lassan lezárul.

A nemrég a Devolver Digitalhoz került Firefly Studios idén visszatért a Stronghold-sorozat egy új részével, ám a szokásos nyugat-európai középkor helyett a Távol-Keletet választotta. A Stronghold: Warlords viszonylag hamar megkapta első kiegészítőjét (ami egy fizetős és egy ingyenes részt is tartalmazott), és a fejlesztők azóta is bővítgetik, így a starthoz képest például már jóval több hadvezérből és skirmishből válogathatunk.

A legújabb kiegészítő, a Rise of the Shogun a minap futott be, magával hozva Minamoto no Joritomót, akivel a frissítés ingyenes részében gépi ellenfélként csaphatunk össze, az 5 dollárt kóstáló DLC-ben pedig egy hatküldetéses kampányra indulhatunk Japánban. Az utóbbi ráadásul két újabb hadúrral is gazdagítja a Warlords egyedi mechanikáját: a Kígyó és a Sáska is saját taktikákkal csatlakozik a harcokhoz.

Mint a fejlesztők november elején felkerült videójából kitűnik, a Rise of the Shogun az utolsó kiegészítők közé tartozik, amit a játék még kapni fog. Joritomo után még várható Fu Hao, a harcos királynő érkezése, illetve az eddigi leggazdagabb skirmish-csomag is, ám utána már ilyen léptékű frissítésekkel nem számolhatunk. A Firefly persze nem zárja ki, hogy a jövőben is előálljanak egy nagyobb DLC-vel, de a jelenlegi állás szerint lassan befejeződik a megjelenés utáni tartalmak gyártása.

A Stronghold: Warlords PC-n játszható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...