Saját kormányt kap a Gran Turismo 7

  • Írta: szlav
  • 2021. november 27.
  • Hardver
Link másolása
Van miért várniuk a márciust a versenyszimulátorok rajongóinak, hiszen ekkor érkezik a Gran Turismo 7. A Polyphony Digital ráadásul összefogott a Fanatec kormánygyárosaival is - így jött létre a Fanatec Gran Turismo DD Pro.

Gyakorlatilag bevett szokás, hogy az új Gran Turismo-játékok mellé érkezik egy vadiúj kormány is. A Polyphony Digital ezúttal a Fanatec csapatával állt össze, hogy megalkossák a PlayStation első közvetlen meghajtású kormányát. Ez pedig nem más, mint a Fanatec Gran Turismo DD Pro, amely a minap megkapta a saját bemutatóvideóját is:

A már előrendelhető, de csak március közepén szállításra kerülő kormány egyébként igen borsos áron érkezik. Az alapcsomag, amely az irányító mellett két pedált és egy asztali rögzítőt tartalmaz, 700 eurós áron kerül a boltokba, az igazán megszállott versenyrajongók azonban 970 euróért lecsaphatnak akár a prémium csomagra is, amely egy extra pedállal és a force feedbacket tovább erősítő Boost Kit 180-nal tartogat többet az alapváltozatnál.

A kormány sajnos némileg így is lekési a Gran Turismo 7 premierjét, hiszen a PlayStation 4-re és PlayStation 5-re érkező versenyjáték 2022. március 4-én jelenik meg.

4.
4.
Viktor_The_Best
Hu basszus ezert az arert inkabb PS5-ot veszek meg meg par jatekot! Mibol van az aranybol?!
3.
3.
habo
Jo hogy ilyen drága,legalább ezt sem veszek!
2.
2.
NECROSMOKE
#1: Lehet rendelni. De 700+ € Azért rohad sok.
1.
1.
Falcon
Fanatec nincs magyarországon kár mutogatni nekünk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...