Marveles MMO-t készít a DC Universe Online-csapat

  • Írta: szlav
  • 2021. november 27.
  • Pletyka
Link másolása
Alaposan el vagyunk látva Marvel-játékokkal mostanában, és úgy néz ki, előbb-utóbb egy saját MMORPG-t is kapnak a szuperhősök. A hírek szerint a DC Universe Online csapata, a Dimensional Ink már dolgozik az ügyön.

Befektetői prezentációt tartott az EG7, a Daybreak Games és a Dimensional Ink anyavállalata, és habár nem verték nagy dobra a dolgot, mégis tartogatott egy igazán izgalmas érdekességet a bemutató. Szó esett a holdingcég tulajdonában lévő csapatok következő projektjeiről, így többek közt a The Lords of the Rings vizuális vérfrissítéséről és a várt konzolos megjelenéséről, illetve a DC Universe Online 2023-ban érkező nagy kiegészítőjéről, a hosszabbtávú tervek közt azonban helyet kapott egy eddig be nem jelentett MMORPG is.


A bemutató szerint ezt az online szerepjátékot is a texasi Dimensional Ink Studios, a DC Universe Online fejlesztőcsapata készíti majd, a projekt élén pedig Jack Emmert, a City of Heroes tervezője és a DC Universe Online fejese áll. A megjelenésre valószínűleg még éveket kell várnunk, így a vállalat nem volt túl bőkezű a részletekkel, annyit azonban elárultak, hogy a masszív online szerepjáték a Marvel univerzumában játszódik majd.

Azt tehát elkönyvelhetjük, hogy nem apad el egyhamar a Marvel-játékok áradata. A remekül sikerült Guardians of the Galaxy után jövőre érkezik a Midnight Suns, az Insomniacnál készül a Spider-Man 2 és a Wolverine, Amy Hennig csapata, a Skydance Media pedig a hírek szerint a Fantasztikus Négyes vagy a Hangya kalandjairól készít játékot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...