A Halo Infinite-et is elárasztották a csalók

Sajnos nem tartott ki sokáig a Halo Infinite csalásvédelme, az online lövöldében máris felütötték a fejüket a wallhacket és aimbotot használó játékosok. A konzolos közönség a cross-play kikapcsolásáért kampányol.
  • Írta: szlav

Kommentek

#13
#12: Utána rájöttem,miután lenyomtam a 10 meccset.
Azért bízom benne,hogy még finomítanak rajta,mert szerintem korrekt játék lett.
#12
#11: Rankedbe kikapcsolható a crossplay.
#11
#4: Az a vicc,hogy pár hónapja az egyik fejlesztő pont azt taglalta,hogy kikapcsolható lesz a crossplay,mert a pc akkora előnyben van a konzolosokkal szemben,hogy élvezhetetlen a konzolosok számára.
A napokban játszottam ranked meccseket.Gold 4-be kerültem úgy,hogy 10 mérkőzésből 8-at elvesztettem(elég csúnyán).Volt olyan meccs ahol 2 ölésem volt és 23-szor haltam meg.
#10
Esetleg barátokkal némi Co-op, de annyi. Csak a jó címek ritkák ebben a kategóriában
#9
#7: :-)
#8
#3: Nem tudják megoldani PC-n. Windows 11-ben volna rá esély, ha mindent kötelezővé tennének (TPM2 0, secure boot, stb.) és az adott játékok semmilyen más alkalmazást (pl. discord, ami nagy érvágás lenne, de az overlay funkciót is ki szokták használni) vagy limitált driver-eket engednének csak futtatni a kernel szintű anti-cheat programok.
A másik, hogy rendesen authentikált user-ek kellenének (személyi, bankszámlaszám, bankkártya szám, email, telefonszám, hwid, stb.) és akkor nehezebb lenne... De még így sem lehetetlen.
Ezért hagytuk ott a CSGO-t is. :(
#7
#5: Ez egy tíz pontos hozzászólás volt!
Teljesen egyetértek!
#5
Én már sok éve megutáltam a multijátékokat épp emiatt, hogy az emberek már nem csak a való életben hazudnak és csalnak, még szimpla szórakozás közben sem bírják ki gerinccel. Tavaly ugyan kipróbáltam a PUBG-ot, de az első 1-2 nap után már a falra másztam a közösségétől. Tele van a játékostársadalom olyanokkal akik a közelébe sem valók. De ugyanez van a politikában, a sportban is, gyengeség, csalás, hányok tőlük
#4
Erthetetlen miert hagytak ki a lehetoseget annak hogy le lehessen valasztani a PC-s usereket a konzolosokrol. En alapbpol kilovom a csalok miatt a crossplayt-t minden jatekban. Egyszeruen PC-n nem lehet megszabadulni a csaloktol.
#3
#1: Miért lett volna idióta? Az igény mindig is ott volt a játékosok részéről, ezt nem a kiadók találták ki.

A probléma az, hogy nem lehet letiltani a xplay opciót annak, aki nem akar úgy játszani, illetve a mégnagyobb probléma, hogy nem tudják kiszürni a csalókat.

Ahogy a cikk is irta, a konzolra is volt hasonló csalás lehetőség, csak ott meg tudják oldani a dolgot, mit a PC-re szinte bármit fel lehet pakolni, mig a játékokba nem éri meg még ezt a védelmet is belefejleszteni ráadásul úgy, hogy a PC-s változat az esetek többségében még olcsóbb is, mint a konzolos, szóval a kiadók csak nagyobbat buknának rajta anyagilag.
Pedig csak egyszer kellene megcsinálni jól, nem úgy mint pl. a Denuvo-t, persze....
#2
#1: Pláne egy FPS-nél….
:)))
#1
Jó nagy idióta volt aki kitalálta, hogy konzolosok és pc-sek együtt játszanak. Legalább ki lehetne kapcsolni.