Brit toplista: Mario Kart-sikert hozott a Black Friday

  • Írta: fojesz
  • 2021. november 29.
  • Toplista
Link másolása
Alaposan felforgatták a brit játékeladási toplistát a Black Friday apropóján megeresztett leárazások: az előző hét újdonságai jócskán visszaestek, a szokásos slágercímek pedig a szokottnál is jobban taroltak.

A múlt héten a Mario Kart 8 Deluxe volt a legkeresettebb dobozos játék az Egyesült Királyságban: az eladásai 567 százalékkal ugrottak meg, miután a Switchcsel egybecsomagolva is meg lehetett vásárolni a Black Friday apropóján. A leárazásokból a FIFA 22 és a Minecraft Switch-változata is profitált, az előbbi a második, az utóbbi a harmadik helyen végzett.

Eközben a múlt heti aranyérmesünk, a Pokémon Brilliant Diamond visszaesett a hatodik helyre, míg a Pokémon Shining Pearl már csak a tizenegyedik lett - igaz, ha a két kiadás eladásait együtt számolnánk, bronzérmet kapnának. A Battlefield 2042 teljesítménye is alábbhagyott, a DICE lövöldéjének már csak egy tizenkettedik helyre futotta. Az elmúlt hét nagy megjelenése egyébként a Farming Simulator 22 volt, a játék a tizenharmadik helyen kezdett.

  1. Mario Kart 8 Deluxe
  2. FIFA 22
  3. Minecraft (Switch)
  4. Call of Duty: Vanguard
  5. Marvel's Guardians of the Galaxy
  6. Pokémon Brilliant Diamond
  7. Just Dance 2022
  8. Animal Crossing: New Horizons
  9. Far Cry 6
  10. Mario Party Superstars
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...