Battlefield 2042 teszt - most már videós formában is

Link másolása
Újabb kísérletet teszünk, a fontosabb játékok tesztjeit mostantól videós formában is eléritek majd. A cikkek természetesen nem mennek sehová, az új formátumot inkább kiegészítésnek szánjuk.

Ennek megfelelően a hangalámondás helyett inkább a feliratozást választottuk, így akár futtában is kényelmesen meg tudjátok nézni a videót, nem maradtok le semmi fontosról. Tudjuk, hogy van még feladatunk vele, de természetesen nagyon várjuk a visszajelzéseiteket. amelyek alapján még jobbak lehetnek ezek a kis szösszenetek!

Az első videótesztünk alanya tehát a Battlefield 2042 - fogadjátok sok szeretettel, a további részletekért pedig irány a teljes cikkünk!

9.
9.
Uhu123
Ennek így semmi értelme.
Viszont egy jó videojátekos kibeszélő podcastot szívesen hallgatnék. Itthon egyelőrecsak filmes kiveszélők vannak videójátékos nem nagyon.
7.
7.
Bako
Hát ez tényleg nem volt több mint egy powerpoint prezentáció. Az ötletet egyébként NAGYON díjazom! Nagyon szívesen néznék általatok készített klippeket, amik illusztrálják a tesztben elhangzottakat, netán össze is foglalják azt.
6.
6.
FrankBlack
Szó ami szó ebben senki nem szólt egy szót se. Ezt nem hagyhattam szó nélkül. Szóval szólaljatok meg a videóban szerintem is :)
5.
5.
KopyAti
Igen, a felirat nem jó ötlet. Vki inkább narráljon. Na meg az az audio minőség elég silány.
4.
4.
Ganzer
Ahogy Zisten is írta, kell valaki aki a mikrofon elé áll. "Mondd te, a te hangod mélyebb" :)
3.
3.
Balu1989
Nem kekeckedésként de ez így elég borzalmas videó.
2.
2.
Tiramisu96
#1: Maximálisan egyetértek veled.
1.
1.
Zisten
Háááát bocs, de ezt nem nevezném ilyen formában videó tesztnek.

Szerintem ez a szövegkiírás dolog pont nem jó választás.
Az ember a videótesztet nézné és HALLGATNÁ, de semmiképpen se olvasná, mert arra ott a írott változat. Éppen az olvasás miatt maradok le a képről amit látnom kellene, mert VIDEÓ.
Szóval valakit mikrogon mögé kellene állítani, aki felmondja az adott szöveget. ;)
Szerintem az lenne a megfelelő út a jovőben.

Ok, hogy trailerből is van az anyagban, de az ember inkább nézné azt, hogy milyen SAJÁT esettel támasztod alá az adott negatív/pozitív tapasztalatot.

Szóval a videóteszt lényege a Nézés és Hallgatás... az olvasást szerintem felejtsétek el ebből.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...