Lebukott a Resident Evil 4 remake-je

DC Douglas szinkronszínész kissé felelőtlenül, de idő előtt leleplezte a Capcom következő Resident Evil-projektjét, ami nem más lesz, mint a nemrég VR-változatot kapott Resident Evil 4 remake-je.

A Capcom valószínűleg még várt volna vele, az Albert Weskert alakító és megszólaltató DC Douglas szinkronszínész azonban idő előtt kikotyogta, hogy készül a Resident Evil 4 remake-je, amiben helyet kap majd a Separate Ways szekció, amiben Wesker is tiszteletét teszi.

Douglas állítólag több rajongóval is megosztotta a hírt a Twitteren, ráadásul nem volt rest koncepciós rajzot is küldeni a játékbeli Weskerről. A kép hitelessége egyelőre vitatott, de gyanús, hogy az eset után Douglas törölte a Twitter-fiókját.

Nem ez lenne egyébként az első alkalom, hogy szóba kerül a Resident Evil 4 remake-je. Egy korábbi pletyka szerint 2018 óta dolgozik rajta a Capcom, amely az Oszakában található M-Two csapat közreműködésével vágott bele a munkálatokba. Erről a csapatról azt érdemes tudni, hogy a PlatinumGames korábbi vezetője, Tatsuya Minami áll az élén. Azóta ez a csapat háttérbe szorult állítólag, és a kiadó saját stúdiója vette át a munkálatokat.

A Resident Evil 4 egyébként épp októberben kapott VR-változatot, amit egyelőre csak az Oculus Quest 2 tulajdonosai próbálhatnak ki.

16 komment - szólj hozzá!