Lebukott a Resident Evil 4 remake-je

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 29.
  • Pletyka
Link másolása
DC Douglas szinkronszínész kissé felelőtlenül, de idő előtt leleplezte a Capcom következő Resident Evil-projektjét, ami nem más lesz, mint a nemrég VR-változatot kapott Resident Evil 4 remake-je.

A Capcom valószínűleg még várt volna vele, az Albert Weskert alakító és megszólaltató DC Douglas szinkronszínész azonban idő előtt kikotyogta, hogy készül a Resident Evil 4 remake-je, amiben helyet kap majd a Separate Ways szekció, amiben Wesker is tiszteletét teszi.

Douglas állítólag több rajongóval is megosztotta a hírt a Twitteren, ráadásul nem volt rest koncepciós rajzot is küldeni a játékbeli Weskerről. A kép hitelessége egyelőre vitatott, de gyanús, hogy az eset után Douglas törölte a Twitter-fiókját.

Nem ez lenne egyébként az első alkalom, hogy szóba kerül a Resident Evil 4 remake-je. Egy korábbi pletyka szerint 2018 óta dolgozik rajta a Capcom, amely az Oszakában található M-Two csapat közreműködésével vágott bele a munkálatokba. Erről a csapatról azt érdemes tudni, hogy a PlatinumGames korábbi vezetője, Tatsuya Minami áll az élén. Azóta ez a csapat háttérbe szorult állítólag, és a kiadó saját stúdiója vette át a munkálatokat.

A Resident Evil 4 egyébként épp októberben kapott VR-változatot, amit egyelőre csak az Oculus Quest 2 tulajdonosai próbálhatnak ki.

16.
16.
dcba
#15: Az 5 de foleg a 6 kb pokolra valo XD
15.
15.
Ps fanboy
#14: Ugyanígy vagyok a négyel egyébként én is. Csak az 5-6 rész után visszagondolva, az valahogy mégis jobb volt hangulatban.
14.
14.
dcba
#7: A 4dik reszt ha remakelnek mondjuk FPS nezetben ala resi 7, akkor insta buy, nekem a 4ben az iranyitas volt ami a legobban idegesitett, de a setting sem tetszett annyira, Leon idetlen porgorugasai meg az, hogy ilyen superman lett annyira bena volt, a Resi 2-ben szinte egy riadt kis kolok volt, itt meg kung fu-zza a zombikat, valahogy nekem annyira gyerekes volt az egesz.
13.
13.
dcba
#10: A 4-5 meg elment nekem, de en hianyoltam a horror hangulatot, semmi feszultseg nem volt bennunk amik a regiekben igen, viszont a 6dik resz az botrany volt, annyira rossz volt az a jatek, hogy nem akartam elhinni, hogy ugyanezek az emberek csinaltak a 7dik es 8dik reszt is. A 6 egy fortelem, en szivem szerint kitorolnem az emlekeimbol az egeszet, komolyan olyan nevetseges scriptelt jatekot meg nem lattam, szinte minden masodik lepes utan cut scene, losz kettot, majd QTE es cut scene.
Az egyetlen pozitivum a 6dik resszel kapcsolatban, hogy rendesen megtomtek tartalommal, mire az ember a vegere er normal fokozaton siman benne van akar 20 ora is, aztan ha unlockolgatni is akarunk akkor konnyeden van ott akar 40-60 ora is, grafika mondjuk jo volt, de az egesz jatek egyszeruen szanalom volt.

A 7es Resi meg szerintem a legjobb az elso es masodik resz utan, a Village meg kicsit mix lett a 7 es a 4dik resz kozott, de az is nagyon jo volt.

En ajanlom neked a Resi remakeket, ott annyira nincs tultolva az inventory management es baratsagosabb a nehezsegi szint is es a grafika valami alejto.

A regi Resi trilogia csak HC jatekosoknak ajnalott, azert ott van kihivas es hat a grafika ugye nem a legszebb, az iranyitas is nyogvenyelos, de viszont nagyon jo jatekok voltak azok.
12.
12.
crytek
#11: Ahhoz soha nem lehet hozzájutni emberi áron szóval a codok eleve skippek
11.
11.
Ps fanboy
#10: Arra a Call of Duty zombi módja is megfelel. :)
10.
10.
crytek
#9: Ezekben ez a jó, hogy nem egy kaptafára nyomják őket. Én pl csak ezt szeretem amibe darálni kell. A 4-5-6-7en kivül nem is toltam a többivel...egyelőre.Ezek tetszettek mind
9.
9.
Ps fanboy
#8: Nem eladás tekintetében nem volt népszerű, hanem mint Resident Evil. Ennyi erővel a 6 is telitalálat volt, mert többet adtak el belőle, mint például a R2make-ből.
8.
8.
crytek
#7: Az 5 mint nem népszerű a 14 milliós eladásával.. Legjobb rész. Végre nem buzi invertory szimulátor
7.
7.
Ps fanboy
#6: Az 5 vagy 6 részt kurvaélet, hogy nem fogják remakelni, mert azok eleve nem lettek népszerűek. Viszont a 4 vagy a Code V nek volt egy jó hangulata, atmoszférája, amit megragadva, van értelme átültetni mai vizuálba. Mondjuk én a Code V től annyira sosem voltam elragatatva, ott már annyira túltolták a régi receptet, hogy néha kilógott a lóláb.
6.
6.
dcba
#4: A Village-t nem bantani, az nagyon jo volt, igaz nem volt annyira resident evil, de szerintem egy baromi jo jatek volt.

Szerintem a Resi 7 volt az ami sikeresen ujitott is es visszahozta az elso resz hangulatat.

A 4-t nekem mai napig nem sikerult befejezni, mert annyira irrital nem jott be az egesz akcios setting. Az 5 anno 360on tetszett valamiert, de kesobb sikerult kijatszani PCn coopban es elegge kis gyatra volt, a 6dik meg az uristen de rossz kategoria.

A Code Veronica vagy az Outbreak reszek valoban jobbak lennenek, de valamiert mindenki a resi 4ert van megorulve.

Mondjuk inkabb azt remakeljek mint a borzadaly 5 vagy 6dik reszt.
5.
5.
JinjeR
#4: Ott a hatalmas pont!!! Annak én is jobban örülnék!

(de amilyen állat vagyok tuti megveszem a 4et is rögtön :D)
4.
4.
KratoS
Jajj nem volt elég a Village?! A code veronicával kéne kezdeni valamit, azt még Resident Evilnek lehet hívni.
3.
3.
Neo1989
Pont ma gondoltam arra hogy erről a részről kéne egy remake.
Ha lesz én megveszem.
2.
2.
JohnSpartan
#1: +1

Dúrva hogy ez egy PS2-es játèk ès mai szemmel is vègig játszottam nem règ, teljesen rendben van!

Nagyon várós cím!
1.
1.
Slik
igaz szerintem meg mai elvarasokkal es szemmel is kegyetlen jo jatek, de kivancsi vagyok mit hoznak ki belole
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...