Cyberpunk 2077 - a jövő év elején next-genesedhet

Megtartotta legfrissebb pénzügyi jelentését a CD Projekt RED, amelyből kiderül, hogy a nyereség még mindig nem állt talpra. Szóba került a Cyberpunk 2077 és a The Witcher 3 next-gen változata is.
  • Írta: gorien

Kommentek

#18
#16: Semmibe. Ez már régi info. Ez nem újra kiadás lesz, hanem egy patch.
#17
#14: Nem dehogy. En annak a suttyo idiotanak a kommentjet hasznlatam fel, lejjebb, akinek fizikalis fajdalom, ha valakinek tetszik a jatek. Veled nincs beef-em.
#16
Ez mind szép és jó, de mibe fog ez annak kerülni aki már megvette a játékot?
#15
Felőlem játszhatunk ezt.
#14
#13: ISWYDT.

Írtam ilyet, hogy gagyi? :)
#13
#6: Jajj ilyet nem szabad itt írni hogy a játék gagyi, mert rögtön itt lesznek a helyi proletár suttyók akik megmagyarázzák neked a maguk pörköltszaftos alkoholista stílusukban hogy te milyen hülye is vagy.
#12
Mondjuk a Witcher 3 next gen változatát szerintem sokan várjuk. Több embert érdekel szerintem, mint a CP77
#11
Krisztus vére... next-genesedhet.... :P
Most keztem el PC-n, közepes vason szépen fut 'medium', bugba még nem futottam, de sikerült egyböl az elején egyszer beragadni fémhordó-könyöklő/asztal és fal közé
#10
#9: ISWYDT.

Írtam ilyet, hogy gagyi? :)
#9
#6: Jajj ilyet nem szabad itt írni hogy a játék gagyi, mert rögtön itt lesznek a helyi proletár suttyók akik megmagyarázzák neked a maguk pörköltszaftos alkoholista stílusukban hogy te milyen hülye is vagy.
#8
#7: Tehát eleve nem volt nextgen (sem last gen) a játék, és a hibák sem lesznek kijavítva? Az igen, pont most kezdtem el rajta gondolkozni hogy beszerzem lassan, de erre nem adok ki pénzt.
#7
#4: Nem :)

A next gen nem biztos hogy hibajavitott lesz :)
#6
Annyira érdekes, hogy mindenki a bugokra van kiakadva… megjelenés napján kezdtem és szerintem egy buggal találkoztam, már azt sem tudom mi volt, de questhez kapcsolódott (nem lehetett emiatt megcsinálni). Meg hát ugye az AI, rendőrök, stb. Az parádé volt még.

Engem sokkal inkább ütött szíven viszont az, hogy egy üres, lelketlen játékot kaptam ahhoz képest (!), ahogy marketingelve volt. Persze rossz még így sem volt, de valahogy nekem nem ugrotta meg a lécet… azóta sem vettem elő, pedig az volt a terv, hogy minden szegletét, négyzetméterét felfedezem.
#4
Ez nem eleve next-gen game volt első sorban? Vagy a megjelenés óta a hibajavítás csak prev-genre jött, és most ez lesza next-gen hibajavított update?
#3
Game passba jó lesz majd :)
#2
#1: Ez gonosz volt :D
Amúgy most kezdtem újra pc-n, már egy fokkal jobb összességében.
Bár egyből az első pár itemet bizonyos helyeken most sem lehet felvenni, ahogy egy éve sem. :) Meg mindjárt az első hekkelés után beépültem falba: állás visszatöltés lett a vége.
#1
Előbb talán pre-genesednie kéne normálisan. :D