Evil Genius 2 - konzolon is világuralomra törhetünk

  • Írta: szlav
  • 2021. november 30.
  • Videó
Link másolása
A PC-s játékostábor idén tavasszal már belekóstolhatott az őrült gonosztevők világába, a buliról viszont nem kell lemaradniuk a konzolosoknak sem. Mától Xboxon és PlayStationön is elérhető az Evil Genius 2: World Domination.

Az év elején a Rebellion elkészítette a 2004-es Evil Genius folytatását. A World Domination alcímmel érkezett játékban a klasszikus kémfilmek legördögibb gonosztevőit alakíthattuk, a célunk pedig az volt, hogy kiépítsünk egy bevehetetlen főhadiszállást, ahol bátran szőhetjük a világuralomra törő terveinket.

Mindez remekül hangzik, a játékosok egy jelentős része azonban csak búsan legyinthetett, hiszen az Evil Genius 2 kizárólag PC-re jelent meg - habár tudtuk, hogy később Xbox- és PlayStation-konzolokra is megérkezik az alkotás, mostanáig várnunk kellett a nagy napra. De ahogy azt a fenti előzetes is jelzi, a port elkészült, így bele is vághatunk PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en - a Microsoft konzoljain ráadásul az Xbox Game Pass kínálatából is elérjük a játékot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...