Starfield - újabb fejlesztői napló érkezett

  • Írta: szlav
  • 2021. november 30.
  • Videó
Link másolása
Todd Howard összeült a Starfield vezető fejlesztőivel, hogy a csillagok közé tekintve meséljen egy keveset arról, hogy mi inspirálta a Starfield fejlesztését. A fejlesztői videónaplóban elcsíphettek néhány új látnivalót is.

Még legalább egy évet kell várnunk a Starfield megjelenésére, a Bethesda Game Studios azonban addig sem hagy minket látnivalók nélkül. A sci-fi szerepjáték művészi csapatának fejese, Matt Carofano, a BGS stúdióigazgatója, Angela Browder, valamint a játék tervezője és a Bethesda elnöke, Todd Howard kamera elé állt egy fejlesztői videóbejegyzés erejéig.

Habár futólag több témát is érintettek, úgy tűnik, hogy a trió megegyezik abban, hogy a Starfieldet az a nyitottság és végtelen szabadság teszi majd különlegessé, amelytől annyira emlékezetesek voltak a kalandjaink a The Elder Scrolls vagy a Fallout világában is.

A felfedezés azonban egészen mást jelent egy szabadon bejárható galaxisban - egy ilyen játék Todd Howard szerint is abszolút újszerű élményt nyújt, a tőlük megszokott szerepjátékok után, de akadnak majd olyan játékelemek (például a belső nézet vagy a rengeteg mozgatható tárgy), amelyek mégis ismerőssé teszik majd a Starfieldet.

Természetesen maga a környezetdizájn is hatalmas feladatot vállal abban, hogy a Starfield univerzuma valódinak tűnjön. Ahogy azt a videóban látható concept artok is bizonyítják, a játékosok teljes immerziójáért rengeteg olyan gondosan megtervezett helyszín, környezeti elem vagy használati tárgy felel majd, amelyek mögött egy hatalmas élő galaxis komplex története húzódik, csak arra várva, hogy feltárjuk azt.

A Starfield 2022. november 11-én érkezik PC-re és Xbox Series-konzolokra. A játék a premier napjától elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatából is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...