Elkészült a Dying Light 2: Stay Human

  • Írta: szlav
  • 2021. november 30.
  • Hír
Link másolása
Bármennyire is hányattatott volt a Dying Light 2 fejlesztése, a Techland végre átszakította a célszalagot. Elkészült a várva-várt zombis akciójáték teljes változata, vagyis már semmi sem állhat a februári premier útjába.

A Dying Light 2: Stay Human tervezője, Tymon Smektala hatalmas örömmel jelentette be, hogy a számos viszontagság után végre aranylemezre került a Techland legújabb játéka, vagyis elkészült a kész, végleges verzió. Most már tehát teljesen biztos, hogy nem kell tartanunk a további csúszásoktól, a játék egész biztosan boltokba kerül 2022. február 4-én.

Ezzel azonban nem ért véget a fejlesztők dolga, hiszen ahogy arra Smektala is rávilágított, jónéhány apró finomítás vár még a játékra a következő két hónapban. Az úriember szerint a jelenlegi kész build már sziklaszilárd, de a korai verziót tesztelő zárt közösség észrevételeire reagálva tudják még csiszolgatni azt. Ez az időszak remek lehetőséget ad arra is, hogy tovább optimalizálják a számos platformra megjelenő játékot.

További jó hír, hogy a hátralévő időben sem maradunk majd friss látnivalók nélkül. A lengyel fejlesztőbrigád december 2-án előáll a Dying 2 Know-videósorozat ötödik epizódjával, amely várhatóan 15 percnyi friss játékmenetet tartogat majd - számíthattok rá, hogy mi is azonnal beszámolunk a látottakról.

A Dying Light 2: Stay Human tehát 2022. február 4-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre - a hibridkonzolon a felhős változatot játszhatjuk majd.

5.
5.
dcba
#4: Pontosan ezt szoktam csinalni, kiveve ha a jatek jatszhato patch nelkul. Van egy banda ugy hivjak oket Doesitplay, ok minden jatekot betesztelnek, hogy mit kinal a lemez es, hogy a lemez egy hasznalhato jatszhato valami, vagy ertektelen patchek nelkul. Altalaban 1-2 het alatt van tesztjuk es ha azt irjak, mukodik a jatek akkor megveszem, kulonben szimplan ignoralom.

PL a PS4es Alan Wakehez 28gb patch kell, folyamatosan crashel, mindenfele bug es mas anomaliak fordulnak elo, igy azt kihagytam, a PS5os jobban jatszhato, de PS5m egyelore nincs.

Amigy ez a legrosszabb, hogy mindenki igy elfogadta, hogy ez van nincs mit tenni ellene, ha az emberek azt mondanak, hogy koszonjuk nem vesszuk meg a felkesz szemetet, akkor kenytelenek lennenek kesz jatekokat kiadni, de ugye mindenki mindenbe csak beletorodik, meg egyre tobben mozdulnak el a digitalis vilagba, ahol viszont ez nem szamit annyira.

AMugy egyszer mar osszeomlott a gaming, amikor ugyanigy igenytelen modon hanytak ki a szar konzolokat es felkesz jatekokat, ennek lett aldozata az ET jatek Atarin, es astak el a sivatagba a jatekokat.

Most is jo lenne mar valami ilyesmi, mert undorito ami megy, felkesz agyonarazott lelketlen tucat jatekok, kesz sincs, bugos, de mar a mikrotanzakciot pakoljak bele, meg kernek el extra penzeket a deluxe kiadasert es ami igazan elszomorit, az emberek veszik veszik veszik, sot sokan vedik is.

Nezd meg hany ember kiallt pl a felkesz bugos vacak Battlefield mellett, az osszes teszt es videos megmutatta, hogy mekkora vacak az egesz, megis vannak emberek akik kiallnak a jatek mellett es kozlik, hogy ok mar 40 orat beletettek es nekik semmi baj nem volt a jatekkal. Az ilyen embereknek mindig hiszek :P
4.
4.
Darksiders84
#3: Nem új dolog ez már jelen van jó ideje sajnos a játékiparban és persze érthető amit írsz ,de túl sokat nem tudsz tenni csak ,hogy kihagyod megjelenéskor hiába érdekelne nagyon ,majd később szerzed be , hamár egybe lesz + x hónap múlva ráadásul jóval olcsóbban már .
3.
3.
dcba
#2: A jatek tuti az lesz, de, hogy tuti hetekig omleni fognak a javitasok az is biztos, az a lemez valoszinu egy alfa vagy beta verzios felkesz jatekot fog tartalmazni. Komolyan szanalmas, hogy miert lehet ezt megengedni, hogy felkesz termekeket csinaljanak.

AMikor etterembe megyek, en sem felig nyersen kerem a hust es majd kapok igeretet, hogy kuldenek egy masikat ami mar atsult, aztan persze az meg megegett, de majd a 3dik vagy 4dik mar talaln jo lesz es addig is bocsi bocsi, dolgozunk rajta.

Vagy uj kocsi es hetekkel kesobb kapnad meg a gumikat a kerekre, de az egyik lukas, a masik egy traktor kereke, dolgozunk rajta, bocsi bocsi.

Undorito ez az egesz!
2.
2.
Ganzer
#1: Megelőztél :D
Ettől függetlenül várom a játékot, remélem fasza lesz.
1.
1.
dcba
"Elkeszult"

Aha ezert lesz majd Februarban egy Day 1 patch ami nyom vagy 10-20gb-ot, mert most December 1-en kesz a jatek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...