Elkészült a Dying Light 2: Stay Human

Bármennyire is hányattatott volt a Dying Light 2 fejlesztése, a Techland végre átszakította a célszalagot. Elkészült a várva-várt zombis akciójáték teljes változata, vagyis már semmi sem állhat a februári premier útjába.

A Dying Light 2: Stay Human tervezője, Tymon Smektala hatalmas örömmel jelentette be, hogy a számos viszontagság után végre aranylemezre került a Techland legújabb játéka, vagyis elkészült a kész, végleges verzió. Most már tehát teljesen biztos, hogy nem kell tartanunk a további csúszásoktól, a játék egész biztosan boltokba kerül 2022. február 4-én.

Ezzel azonban nem ért véget a fejlesztők dolga, hiszen ahogy arra Smektala is rávilágított, jónéhány apró finomítás vár még a játékra a következő két hónapban. Az úriember szerint a jelenlegi kész build már sziklaszilárd, de a korai verziót tesztelő zárt közösség észrevételeire reagálva tudják még csiszolgatni azt. Ez az időszak remek lehetőséget ad arra is, hogy tovább optimalizálják a számos platformra megjelenő játékot.

További jó hír, hogy a hátralévő időben sem maradunk majd friss látnivalók nélkül. A lengyel fejlesztőbrigád december 2-án előáll a Dying 2 Know-videósorozat ötödik epizódjával, amely várhatóan 15 percnyi friss játékmenetet tartogat majd - számíthattok rá, hogy mi is azonnal beszámolunk a látottakról.

A Dying Light 2: Stay Human tehát 2022. február 4-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre - a hibridkonzolon a felhős változatot játszhatjuk majd.

5 komment - szólj hozzá!
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!